A Para programının konuğu olan Tolgahan Sayışman'ın cana yakın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Yapımcılık 10 yıl öncesinden tasarladığım bir şeydi. 2 yıl önce hayata geçirdim. Aynasız Haluk da üretim şirketimin ilk projesi. 12 projem daha var.

Çekerken eğlenebileceğim bir iş olsun diye komedi filmiyle çıktık. Pandemi sonrası sinemada çok pozitif komedi filmi yok. Bu boşluğu ölçmek istedik.

Görüntü kalitesine çok uyarı eden biriyim. O yüzden paraya kıydık, son teknoloji kameralarla çalıştık. Niyetimiz filmin devamını sürüklemek. Komediyi fazla seviyorum.

Pandemide yoğun bakımda kortizon yüklediler o yüzden çok şiştim ve 15 kilo aldım. Hazır kilo almışken bu rolü de ben oynayayım dedim, teknolojiden de faydalandık. Kostüm giydim, yanaklarıma pamuk koydum. Beden diğer birinin, kafa benim.

Erdal Abi ile Elveda Rumeli'de 3 yıl beraber çalıştık. Erdal Abi eski bir karavanda kalıyordu. Ben bunu bilmiyordum. 4 gün kendi karavanım gibi kullandım, hiçbir şey söylemedi. Daha Sonra özür diledim. Misal aldığım bir isimdir. Rol için her şeyi yapar, kafamı kazıtayım dedi hatta Elveda Rumeli'de. Bu filmde varlığı bize büyük güç oldu.

Yapımcılar için tiyatrocularla kastetmek eziyet sahiden. Çekim takvimi yapıyoruz lakin onların oyunu oluyor. Tarihleri koymak beni bitiriyor.

Efehan 2 yaş sendromunda, çok yaramaz. bir de kız kardeş geldi. Bizi inanılmaz yoruyor. Alina'yı ondan nasıl koruyacağımızı şaşırdık. Onu öptüğümü, sarıldığımı görür görmez hemen kırmak istiyor. Kız çocuk başka derlerdi gerçekte pek. Oysa abisinin yanında sevemiyoruz."

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tolgahan-sayisman-yapimcilar-icin-tiyatrocularla-calismak-eziyet-haberi-548464