Tozluyaka’da gerçeklere bir adım daha yaklaşılıyor! Herkes şok olacak!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV’nin yaz sezonuna bomba gibi giren yeni dizisi Tozluyaka, pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde büyük gerçeğe bir adım daha yaklaşılacak, herkesi şok edecek gelişmeler yaşanacak.

Pazartesi akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan gençlik dizisi Tozluyaka reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Bu yaz sezonunun reytinglerde en başarılı dizisi olan Tozluyaka’nın kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

Bütün izleyicilerde birinciliğini sürdüren Tozluyaka pazartesi akşamı altıncı bölümüyle ekrana gelecek. Tozluyaka’nın altıncı bölümünde fazla şaşırtan gelişmeler yaşanacak. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde şunlar olacak:

Tozluyaka’da gerçeklere bir adım daha yaklaşılıyor! Herkes şok olacak! 1

Berk ve Ali’yi bir araya getiren kişi hala gizemini korurken gençler arasında da buzlar erimeye başlamıştır. Kavga ile başlayan ilişkileri bundan böyle istikamet değiştirir. Kenan ve Önder’in işbirliğiyle tüm öğrencilerin bir araya ulaşmak zorunda kalacağı bir atama verilir.

Her öğrenci zorunlu olarak bu ödevi yapacaktır. Ve bu devir bütün öğrencilerin birbirini yakından tanımasını sağlayacaktır. Tüm bunlar olurken konser gecesine dair hiç görünmeyen bir bakış çıkar ortaya. Bu görüntülere kadar belki de katil defalarca gözlerinin önündeydi.

Reyting yarışına fırtına gibi giren gençlik dizisi Tozluyaka pazartesi akşamı beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi ikinci bölümüyle yeniden ortalamanın üstünde bir reyting puanı aldı. Tüm izleyicilerde birinci olan Tozluyaka, diğer kategorilerde de ikinci sırada yer aldı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tozluyakada-gerceklere-bir-adim-daha-yaklasiliyor-herkes-sok-olacak/1332236