Tozluyaka dizisi erken bir final yapar mı, akıbeti ne olacak?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Fox TV ekranlarında izleyicilerle bundan böyle pazar akşamları buluşmakta olan Tozluyaka dizisiyle ilgili son dönemde izleyicilerin kış sezonunun başlaması sebebiyle bir tedirginliği bulunuyor. Yaz döneminde iyi bir çıkış yapan gençlik dizisi Tozluyaka’da çok kayda değer bir oyuncu kadrosu buluştu.

Dizinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra genç oyuncuların da büyük katkı maddesi yaptığı çok iyi bir kadrosu var. En son Sude Zülal Güler’in de kadrosuna katıldığı dizide; Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazan, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Begüm Birgören gibi birbirinde etkili ve deneyimli oyuncular bulunuyor.

İki bambaşka dünyanın gençlerini bir araya getiren dizide büyük sırlar ve entrikalar da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Gençlerin aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostluklar ise toplumsal bir mesaj veriyor.

Umutlarını kaybetmeyen gençlerin bu etkileyici hikayesinde reytingler büyük ağırlık taşımaya başladı. Bilhassa de 18 Temmuz Pazar günü hem Yargı keza de Teşkilat dizilerinin yeni bölümleri ekrana gelecek. böylece de Tozluyaka dizisi için hayranlar oldukça endişeli.

Tozluyaka dizisi erken bir final yapar mı, akıbeti ne olacak? 1

Fox TV’nin geçtiğimiz sezonlarda performansı düşen dizileri pozitif kısmet tanımadığını biliyoruz. bu nedenle de Tozluyaka dizisinin reytinglerinde önemli bir düşüş yaşanması durumunda, işlerin tehlikeli bir noktaya gelebileceğini söyleyebiliriz.

Fakat dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluştu ve bu kitlenin desteği devam eder ise kış sezonunda da dizinin ekranda kalma ihtimali bulunuyor.

Tozluyaka dizisine sosyal medyada da büyük bir yardım bulunuyor. Özelilkle de genç oyuncuların iyi çıkışları dizinin daha pozitif etkileşim elde etmesini sağladı.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uysal, Duygu Özşen, Serbest Foster, Ahmet Haktan Zavlak ve Doğaç Gözüdeli gibi genç oyuncuların iyi performansları dizinin de sosyal medyada fazla konuşulmasını sağlıyor.

Tozluyaka için hikayede ciddi bir düşme yaşanmaz ise reytinglerini kısmen korumasını bekleyebiliriz. Ama tüm denklem 18 Eylül Pazar akşamı Adalet ve Teşkilat dizilerinin dönüşüyle aniden bozulabilir. Bu da izleyicileri en çok kaygılandıran şart oluyor.

Tozluyaka dizisinin 18 Eylül Pazar günü ekrana gelecek 12. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemre’ye ne olduğu ve Ali’nin niçin kaçtığı konusu dizinin hayranlarını oldukça merakta bıraktı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tozluyaka-dizisi-erken-bir-final-yapar-mi-akibeti-ne-olacak/1335976