Tozluyaka dizisi için çok kritik varlık yokluk savaşı yeni başladı!

Tozluyaka dizisi için çok kritik bir dönem başladı. Hak ve Teşkilat dizilerinin yeni sezonlarının başlaması ile birlikte artık Pazar akşamları reyting rekabeti fazla kızışacak. Fox TV ekranında yaz döneminde başlayan ve büyük de ilgi görebilen Tozluyaka dizisinin akıbeti de birkaç hafta içinde ortaya çıkacaktır.

Hak ve Teşkilat dizileri, bir takım şartların değişmesi ile yeni sezona çok etkin şekilde hazırlandı. böylece de izleyicilerin büyük beklentileri bulunuyor. Pazar akşamları iki güçlü dizinin dönüşü ile birlikte hem atv’de yayınlanan Gül Masalı ayrıca de Fox TV’nin Tozluyaka dizilerinin reyting düşüşü yaşaması kimseyi şaşırtmayacaktır. Bu durum da dizilerin devamı yönünde büyük bezginlik çıkartabilir.

Hem deneyimli oyuncuların hem de gençlerin bir araya geldiği dizinin heyecan doymuş hikayesinde yeni gelişmeler de yaşanacak. Dizinin 12. yeni bölümü 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte ayrıntı:

Mavi’nin gelişi Cemre’nin daha çok hata yapmasına ve sinirlenmesin sebep olur. Cemre kendisine oyun oynayanın ve Mavi’yi aralarına çağıranın arkadaşları olduğunu düşündüğü için hepsine aleyhinde bir savaş açar. Eski dostları yeni düşmanlarıdır artık.

Bu sırada Nesrin’in yeni oyunu ters teper. Bundan Böyle yalanlar fazla sürmeyecektir. Berk’in ise hedefindeki birey Ali’dir. Aralarındaki stres tüm sırların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Bugüne dek saklanan giz gün yüzüne çıkmak için sıradadır.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tozluyaka-dizisi-icin-cok-kritik-varlik-yokluk-savasi-yeni-basladi/1336749