Afili Aşk ile başlayan Yalı Çapkını ile süren Beril Pozam rüzgarı daha güçlü esecek!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Son yıllarda genç isimlerin öne çıktığı bir dizi piyasası görmekteyiz. Beril Pozam da bu genç isimlerden birisi konumunda. 2017 yılında başladığı kariyerinde Afili Aşk dizisinde Nazmiye karakteri ile büyük dikkat çeken Beril Pozam, üst üste iyi yapımlarda rol almanın da farkını yaşıyor.

Geniş bir kitle göre bilinen ve defalarca yapımcılardan gösterişli projeler için teklifler alan Beril Pozam; Akrep, Ada Masalı ve Baba dizilerinin ardından yeni bir televizyon dizisiyle her yerde ekran da yer alacak.

Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide de yer alarak dijital projelere da kapısını açan Beril Pozam, hem Ah Belinda isimli sinema filmiyle de tekrar kariyerinde kayda değer bir adım daha attı.

Eylül ayından itibaren Star TV ekranında yayınlanacak olan Yalı Çapkını dizisiyle yine hayranlarının karşısına çıkacak olan Beril Pozam, birbirinden ayrı türlerdeki yapımlarda başarılı performanslar ortaya koyabileceğini de gösterdi.

Afili Aşk ile başlayan Yalı Çapkını ile süren Beril Pozam rüzgarı daha güçlü esecek! 60

Afili Aşk ve Ada Masalı dizileri oyuncu için romantik komedi hikayelerinde kendisini sınama imkanı tanıdı. Akrep, Baba gibi dram dizilerinde de ayrı bir türde kendisini gösteren Beril Pozam, etkileyici kariyer çıkışında Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı olarak tekrar dram hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Cansu Fırıncı, Hülya Duyar gibi isimlerle Beril Pozam’ı aynı sette izleyebileceksiniz.

Afra Saraçoğlu’nun canlandıracağı Seyran karakterinin ablası Suna olarak izleyeceğimiz oyuncunun hayranları çoktan yeni dizideki karakteri ve gelişmeleri ilgiyle bekliyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/afili-ask-ile-baslayan-yali-capkini-ile-suren-beril-pozam-ruzgari-daha-guclu-esecek/1331358