Tozluyaka dizisinin genç oyuncuları bir harika!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Fox TV ekranlarında yaz döneminde başlayan Tozluyaka dizisinin iyi bir çıkış yapmasında şüphesiz oyuncu kadrosunun da payı büyük.

Dizinin kadrosunda bulunan tecrübeli isimler ile birlikte genç oyuncuların enerjisi kısa sürede izleyicilere geçti. Hikayesi de hayran eden dizinin, kış sezonunda gün değiştirerek Pazar akşamları yoluna devam etme kararı verildi.

Zaman vakit sosyal medyada yapılan paylaşımlarda oyuncuların dizi setinde uyum içinde çalıştıkları görülüyor. İzleyici, sette çekimlerin çok eğlenceli geçtiği ve genç oyuncuların yüksek enerjileri ile ortamı hemencecik ısıttıklarına şahit oluyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören’e eşlik eden ve bazıları ilk kez sete çıkan genç oyuncular da kısa sürede izleyicilerin takdirini kazanmayı başardı. All Magazine Dergisi, Tozluyaka dizisinin gençlerini Eylül ayı sayısının kapağına taşıdı.

Tozluyaka dizisinin genç oyuncuları bir harika!.. 1

Dergide genç oyuncularla ilgili şu ifadelere yer verildi; “herkes kendi hikayesini kendi cümleleriyle oluşturuyor. Tozluyaka oyuncuları geleceğe belirlenmiş bir şekilde göz kırpıyor.”

Tozluyaka dizisinin genç oyuncuları bir harika!.. 2

Düzenli, kimyası tutan, kafa dengi. Başarılı bir yükseliş grafiği ile kısa sürede gündemimize oturan Tozluyaka dizisinin genç ekibi dergi için birbirinden özel pozlar verdi.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Hür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak rollerindeki başarılarıyla konuşuluyor ve sosyal medyada da sürekli gündem oluyorlar.

Tozluyaka dizisinin genç oyuncuları bir harika!.. 3

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tozluyaka-dizisinin-genc-oyunculari-bir-harika/1335699