CEMAL BİLGE YAZDI

 

HOŞGELDİN BEBEK

Tekirdağ’ın bölgeye hizmet veren televizyonu Trakya Türk’ün genç patronu Erinç Terzi baba oldu. Genç bir iş adamı olan Terzi, artık gençte bir baba bununla birlikte.

Fantastik yuvası çok iyi bir bebekle taçlandı. Erinç Terzi’nin mutluluktan ayakları yere basmıyor.

Tekirdağ’ın önde gelen isimlerinden olan Erinç Terzi, iyi bir işadamı olmasının yanında örnek hayat tarzıyla da ilde yaşayan herkesin gıpta ettiği bir genç.

Siyasetin beyefendi olduğu kadar mütevazı isimlerinden babası Şerafetdin Terzi’ninse keyfine diyecek değil.

Dede Terzi’nin yüzünde somurtkan, gülümsemeyen yeri yok. Ağzı başka, gözleri başka gülüyor. Anlayacağınız bebeğin dünyaya gelişi aileye çok bambaşka bir mutluluk getirdi.

İnşallah bebek uğuruyla gelmiş olsun. Zira Terzi ailesi önümüzdeki süreçte çok kayda değer haberlerle Tekirdağ’ın ve yerel basınının gündeminde olacak.

Biz ilk olarak Uraz bebeğin dünyaya gelişiyle ilgili O’na en kocamanından ‘Hoş geldin’ diyor, Terzi ailesine de bebeğin gelişiyle süren mutluluklarının bundan sonraki süreçte de büyüyen bir çabucak devam etmesini diliyoruz

YAŞAR POLAT KOŞTURUYOR

Erinç Terzi’nin sahibi olduğu Trakya Türk Televizyonu’nun başarılı genel yayınlama yönetmeni Yaşar Polat şu günlerde doğaüstü bir tempo içinde çalışıyor.

Vaktinin büyük bölümünü kanal dışarıya iş ve siyaset adamlarıyla gerçekleştirdiği görüşmelerle geçiren Polat, yakında görünürde duyulduğunda dudakları uçuklatacak yeni bombalarını patlatmanın hazırlığında.

Trakya Türk son günlerde artan seyirci sayısıyla ilde en fazla konuşulan yayıncı kuruluş. Bu galibiyet yeter mi? Yetmez haliyle. Polat ve kaptanı olduğu televizyonun daha iyi ve ses getirecek program ve haberlerle bölge halkının karşısına çıkmaya hazırlandığı herkesçe biliniyor.

Polat bu. ‘Daha iyi’ varken elinde ki ‘iyi’ ile yetinmeyecek dek içten hırslara sahip, kafası sürekli proje üreten, yaptıklarının ve yapacaklarının herkesçe taktir görmesini isteyen bir idareci. Bunu istemesi de en doğal hakkı.

Yerel televizyonlar dünyasına baktığınızda Allah’tan korkan, vicdanıyla yaşayan, engin hoşgörüsü ve sevgi batmış yüreği ile herkesin yaşamında özel yeri olan bir insan.

İstanbul başta edinmek üzere Türkiye’de yayında olan bir fazla yerel televizyon yöneticisi, çalıştırdığı insan ya da insanlara harçlık veremezken, Polat’ın başında olduğu televizyonda çalışanlar, maaşlarını gününde ve saatinde alıyor.

Eee Yaşar Polat’ın ‘daha iyi’ olmayı istemesi hakkı. Çünkü çalışıyor, çünkü koşturuyor. O’nun bu çabası etrafındakilere örnek olmasının yanına esin kaynağı da olmalı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/trakya-turkun-beklenen-bebegi-geldi.html