Sözcü Gazetesi'nin haberine kadar İbrahim Eren‘in ayrıca Genel Müdür keza de Idare Heyeti Başkanı koltuğunda oturduğu TRT’de yönetim değişikliğine gidildi.

Yeni Genel Müdür Mehmet Zahid Sobacı, yeni Yönetim Kurulu Başkanı ise Ahmet Albayrak oldu.

Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Sızıntı, Osman Urgun ve Erkan Durdu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle görevlerinden alındı.

Hilal Kaplan ise Idare Heyeti Üyesi oldu.

EREN: "GÖREVİMİN SONUNA GELMİŞ BULUNMAKTAYIM"

Ödev süresi sona eren TRT Idare Heyeti Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ile veda etti. Eren, "10 Temmuz 2017 tarihinde 4 yıllığına atandığım TRT Idare Heyeti Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Desteklerini her daim hissettiğim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Başarılarımıza katkıda bulunan herkese fazla teşekkür ediyorum" dedi. Tahsis süresi içerisinde başta ailesi edinmek üzere yardım olanlara teşekkür eden Eren, şu ifadelere yer verdi:

“Köklü bir geçmişi olan TRT’nin son 8 yılında genel müdür yardımcısı ve genel müdür olarak atama aldım. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu süre kapsamında birlikte fazla çalıştık, fazla şey paylaştık. Güzel günlerimiz de oldu, üzüldüğümüz günlerimiz de.

Yaptıklarımızı destekleyenler de oldu eleştirenler de. Destekleyenler, yapılan işlerin arkasındaki çabayı takdir edenler, heyecanımızı paylaşanlar doğru motive olduk, tazelendik. Ayrı görüşlerini iletenler sayesinde de eksiklerimizi gidermeye gayret ettik ve her zaman gibisi için çalıştık. Bizi destekleyenlere de eleştirenlere de teşekkür ediyorum.”

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/trt-genel-mudurlugune-mehmet-zahid-sobaci-atandi-haberi-535466