Borsa Gündem’in haberine göre İsmi bir dönemler çoğu kez manipülasyonlarla anılan bir vakit ortadan kaybolan Mehmet Akdere tekrar ortaya çıktı. Hem de Sabancı Holding, İş GMYO, TSKB, Şekerbank ve Net Holding gibi hisselerde operasyon yaptığı iddiaları uzun süredir borsa kulislerinde konuşuluyor.

Mecnur Çolak hayattayken çoğu kez Bulgaristan’a ziyarete giden Mehmet Akdere, Bekir Sami Karayel ile ünlü bir spekülatörün adı TSKB hisselerinde geçiyor.

Borsa kulislerinde bu üç meşhur ismin, TSKB hisselerini bir ay gibi kısa sürede 1.35’den 4.69 TL sevilerine çıkardıkları konuşuluyor.

Mehmet Akdere ve ekibinin operasyon yaptıkları hisselerin vadeli piyasadaki kontratlarında yüklü alım satımlar yaparak fiyata istikamet verdikleri söyleniyor.

Mecnur Çolak hayattayken sıkça Bulgaristan’a ziyarete giden Mehmet Akdere, bir dönem merhum ile birlikte ele geçirdikleri İttifak Holding’in Idare Heyeti Başkanlığı’nı yaptı.

Son günlerde de ismi Şekerbank ile anılıyor. Mehmet Akdere ve ekibinin işlem yaptıkları hisselerin vadeli piyasadaki kontratlarında da yüklü alım satımlar yaparak fiyata istikamet verdikleri söyleniyor.

MECNUR ÇOLAK VEFAT ETTİ, MEHMET AKDERE SERVET SAHİBİ OLDU

Mecnur Çolak vefat ettikten sonradan büyük bir servetle ortaya meydana çıkan Mehmet Akdere’nin, Bekir Sami Karayal ve Ahmet Can Teoman ile birlikte hareket ettiği ileri sürülüyor.

Mecnur Çolak’ın Flap Kongre ve Beyaz Filo ilk önce olmak üzere kullandığı isimlerden biri olarak aşina Ahmet Can Teoman’ın Mehmet Akdere ile birlikte hareket etmeye başladığı borsa kulislerinde konuşuluyor. Bir dönem manipülatörlerle Beyaz Filo arasındaki bağlantıyı kurduğu bahis edilen Bilal Yurtdaş’ı şirketten kovduktan sonradan operasyonları faal olarak yönetmeye başlayan Ahmet Can Teoman hakkında fazla sayıda ceza ve önlem kararı bulunuyor.

Beyaz Filo sonrası büyük servet yapan ve ‘beyaz’ bağımlılığı arttığı söylenen Ahmet Can Toeman’ın hesaplarını Mehmet Akdere’nin yönettiği operasyonlara yönlendirdiği öne sürülüyor.

giderken, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Bekir Sani Karayal ile operasyon yaparken darbe aldığı söylenen Mehmet Akdere’nin, Ahmet Can Teoman doğruca büyük hacimli işlemler yapmaya başladığı iddia ediliyor.

Bekir Sani Karayal’ın 3 lira seviyesinden aldığı İş GYO hisselerini 14 lira seviyesinden Akdere’ye satarak büyük para kazandığı bir süredir borsa kulislerinde konuşuluyordu. Yeni söylentilere kadar kısa bir vakit araları açılan Akdere ve Karayal bitmiş bir araya gelmiş.

ŞEKERBANK HİSSELERİNİ ZİRVEYE TAŞIDILAR

Akdere’nin büyük oyuncu imajı vermek için Sabancı Holding ve TSKB gibi büyük tahtalarda operasyon yaptığı söyleniyor. İş GYO’da ağır darbe bölge Akdere’nin bir süre önce bir takım gayrimenkullerini satarak nakde geçtiği ve borsadaki operasyonlarını bu kaynakla desteklediği dile getiriliyor. TSKB, İŞ GYO ve Net Holding ile ismi anılan Akdere’nin Mecnur Çolak sonrası aniden artan servetini katlamak için büyük tahtalara girdiği ancak her seferinde büyük darbeler aldığı konuşuluyor.

Son olarak Mehmet Akdere ile ismi anılan Şekerbank hisseleri ise 14 Temmuz’da 1 lirayken bugün 2.5 liraya yakın seviyelere ulaştı.

bu vesileyle Akdere ve ekibinin yüksek miktarda kredi kullanarak aşırı risk aldıkları da kulislere sızan detaylar arasında yer alıyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/tskb-hisselerinde-buyuk-vurgun.html