Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından önceki gün kızı Sare ile Nişantaşı'nda bir kitapçıdan çıkarken görüntülenen Tuba Ünsal, kapanma döneminde ailece kitap okuyacaklarını söyledi.

Meslektaşı Neslihan Atagül gibi kendisinin de ‘Geçirgen Bağırsak Sendromu’ hastası olduğunu ve merkeze gitmeyi planladığını ama uçağı kaçırdığını söyleyen Ünsal, “Sağlık Durumu merkezine gidiyordum, rahatsızlığım var onunla ilgili, gidemedim ‘Bunda da hayır vardır’ dedim. Bir hafta içinde ya uçak kaçırdım, ya korona çıktı alacağım merkezde ya pasaportum gelmedi. Benim iletken bağırsak sendromu rahatsızlığım var, kesin dönemlerde diyet ve sağlıklı beslenmem gerekiyor. Öldürmüyor ama süründürüyor” dedi.

Ünsal, birkaç gündür kalabalıkların İstanbul’dan öyle çok kente akın etmesiyle ilgili olarak soru üzerine bu dönemde bir yere gitmeyi uygun görmediğini söyledi. Ünsal, sözlerine, "Biz buradayız o kaosun içinde olmak istemedik, Artık mümkün mertebe cümbür cemaat kendi mikro dünyasındaki psikolojik sağlığını göz önünde bulundurmak zorunda. O, onu eleştiriyor, o da onu. Bıktık, yıldık. Cümbür Cemaat ne yapıyorsa kabulümüz. pek zor süreçten geçiyoruz ancak bakın tiyatrolar bir yıldır çalışmıyor. Sinemalar çalışmıyor, restoranlar açılıyor, kapanıyor, ağırlama sektörü afet durumda. İnsanlar batıyor, evlerine ekmek götüremiyorlar. Kimsenin kimseyi eleştirecek hali yok kendimce. Herkesin canı burnunda. İsteyen Bodrum'a, isteyen de Karadeniz’e gitsin kurallara uyduktan daha sonra” diye devam etti.

Pandemi döneminde her sektör gibi idareli olarak bezginlik yaşadığını fakat tiyatrosunda birlikte çalıştığı personelin parasını ödediğini açıklayan oyuncu, “Bıkkınlık olmaz mı? Ben bu dönemde kendi ekibimi maaşlarını ödeyebilecek dek birikimim var şükür fakat olmayan millet için çok zorlama bir yıl geçti. İnşallah şu kapanmadan sonra yüzdük kuyruğuna geldik, cümbür cemaat işine gücüne devam eder” diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tuba-unsal-hastaligim-oldurmuyor-ama-surunduruyor-haberi-532058