Meşhur şarkıcı Rafet El Roman’ın eski eşi Tuğba Altıntop’un Instagram hesabının 'Hikayeler' kısmından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Altıntop, “An itibarıyla Rafet El Roman’ı takipten çıkmış bulunmaktayım. Herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Her şey uygun güzel” notunu düştü.

"ONA BAKARIM"

Altıntop geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir yayında söz eski eşi El Roman'dan açılınca "Ben kendisi hakkında hep iyi konuştum. Geçmiş açıklamalarının hepsine bakın. Onun benimle ilgili bir tek iyi demeci değil. Çocuklarımın babasıdır. Ben kendisiyle ilgili her zaman iyi konuştum." ifadelerini kullanmıştı.

Tuğba Altıntop, "Yıllar geçip tekrar sizin kapınıza gelse ona bakar, onunla ilgilenir misiniz?" sorusunu ise "Kesinlikle ilgilenirim. O lahza başkasıyla evli bile olsam ilgilenirim. O bana bakmaz ama ben ona bakarım. Çocuklarımın babasını sokakta bırakacak halim yok." biçiminde yanıtlamıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tugba-altintop-eski-esi-rafet-el-romani-takipten-cikardi-haberi-527689