Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, sosyal ağ hesabı paylaşımında Atagül‘e 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti. Takipçilerini uyarmayı dikkatsizlik etmeyen Özerk, kendisinin de bu hastalık yüzünden anne olmadığını ve elde etmek istediğini açıklama etti.

TUĞBA ÖZERK: "TEDAVİDEN SONRADAN HEMENCECIK BEBEK SAHİBİ OLUN LÜTFEN"

Meşhur şarkıcı, yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

"Bu hastalık sahiden çok yaygın olan ve benim de 12 yıldır mücadele ettiğim ciddi bir hastalık. Yeri geldiğinde konserlere gidemediğim, acılar içinde her tarafta hastanelere döndüğüm ve işimden olduğum hastalık fiilen. Neslihan ve Kadir; başta size ilk tavsiyem eğer bir bebek sahibi edinmek istiyorsanız, sakın! Hemen değil... Önce çare... Tedaviden daha sonra aninda bebek sahibi olun lütfen. Çünkü bu hastalığın en fena tarafı maalesef kadın yumurta sayısını düşürmesi. Ben bunları fazla çektim. Bunun acısını çok yaşadım ve çok ağladım. Bebek sahibi olamadım. İnşallah bundan sonraki teknolojide ben de Allah nasip ederse anne olmayı çok istiyorum ve olabilirim."

KADİR DOĞULU DA BAĞIRSAKLARINDAN SORUN YAŞIYOR

Hediye Çağlayan’ın programına misafir olan Kadir Doğulu, sağlıyla ilgili yaşadığı problemler hakkında konuşmuştu.

Doğulu, konuyla ilgili şunları söylemişti:

"Üç yıldır bağırsaklarımda bezginlik var. 'İrritabl bağırsak sendromu' deniyor buna. Bununla ilgili coğrafyamı, gıdaları tanımaya başlayınca maddi bir şifa başladı ve hap kullanmadan iyileştim. Doktorlar hap bulamadı buna. Kilo kaybettim lakin gerçek enerjimi ve gücümü buldum açık konuşmak gerekirse. Bana bahşedilen diyet yaramadı. Sekiz ay içinde yediğim her şeyi yazarak bana ait bir diyet sistemi buldum."

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/tugba-ozerkten-neslihan-atagule-bebek-sahibi-ol-tavsiyesi-haberi-527661