Gönül Dağı dizisinin Selma’sı Melis Sevinç’i hangi diziden hatırlıyorsunuz?

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Gönül Dağı dizisine Selma öğretmen karakteri ile yeni katılan Melis Mutluluk, dizide Sait Seçkin’in canlandırdığı Divane’nin yıllar önce yetiştirme yurdunda büyüyen ve koruyucu aileye verilen kızı Selma’yı canlandırıyor. Genç oyuncu, Gönül Dağı dizisi için Eskişehir’in Sivrihisar ilçesine gitti ve 71. bölümde de başta izleyicilerin karşısına çıktı.

Selma karakterinin gerçekten 1 sene önce diziye dahil olması bekleniyordu fakat yapılan değiştirme ile hikayenin akışı farklılaştığı için bu şahsiyet daha geç bir zaman diliminde diziye katılmış oldu.

Gönül Dağı dizisini severek izleyen Melis Sevinç, derhal de bu büyük başarının bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, “Hikayesi, karakterleri çok realist, dostça geldi bana… İzleyicilerin beğenisini kazanmış böyle bir güzel bir dizide oynamak benim için de hoş bir şans ve tecrübe olacak” diye konuştu.

Gerçekten de Gönül Dağı dizisinin genç oyuncuları parlatma gibi bir özelliği var ve Melis Mutluluk de şu anda bu fırsata sahip oldu. Daha önce Acımasız İstanbul isimli diziyle setlere adımın atan Melis Mutluluk’in ikinci dizisi ise Hayaller ve Hayatlar olmuştu.

Bein Connect platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar 26 birim sürdü ve Melis Sevinç de bu yapımda Lale karakteri ile dikkatleri çekti.

Şimdi ise Gönül Dağı dizisinin ekibinin bir parçası olan genç oyuncu, disiplinli ve sevgi dolu bir fen bilgisi öğretmeni olarak hikayenin içine dahil oldu. Selma öğretmen karakterinin önüne çıkan engelleri ustalıkla aştığına ilerleyen bölümlerde şahitlik edeceksiniz.

Karakteri nasıl oluşturduğunu da anlatan Melis Mutluluk, şunları söyledi: “İşe başlamadan önce senaristimiz Ali beyle oturup konuştuğumuzda onun verdiği bilgiler, referanslar doğrultusunda kafamda bir profil çıkardım. Daha sonrasında oyuncu koçumuz Mert Önel ile birlikte çalıştık, paslaştık. Zamanla bende daha da netleşeceğine inanıyorum Selma öğretmenin.”

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisinin-selmasi-melis-sevinci-hangi-diziden-hatirliyorsunuz/1339927