Tv100, İstanbul Şişli’deki merkez stüdyolarına bir yenisini daha ekledi. Yayın dünyasının kullandığı son teknolojilerle donatılan yeni stüdyo çağdaş tasarımı ve büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Bu Nedenle, Tv100’ün İstanbul’daki stüdyo sayısı 3’e çıktı.

Tv100, Ankara Temsilciliği’ni de hizmete sokarak siyasetin kalbine yerleşti. Ankara -Yenimahalle’de 2000m2’lik bir alanda kurulan ofis ve stüdyo, siyaset dünyasının nabzını tutmaya başladı. Deneyimli Gazeteci Deniz Gürel’in temsilciliğinde hizmete başlayan Ankara Bürosu, günlük gelişmeleri sıcağı sıcağına ekrana taşımaya devam edecek.

HEMEN HEMEN TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNE ASILDI

Türkiye’nin her köşesine asılan Tv100 logolu billboardlar ve digital alanlardaki tanıtımlarda tv100’ün yeni yıldızlarının fotoğrafları ve programlarının tanıtımı yer aldı.

TANITIMLAR KAMUOYUNUN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Ertuğrul Özkök’cilt Okan Bayülgen’e, Erdoğan Aktaş’tan Pınar Işık Ardor’a, Gürkan Hacır’dan Barış Yarkadaş’a dek geniş bir yelpazeye sahip olan Tv100’ün yazılmış, görsel ve dijital alanlardaki tanıtımları kamuoyunda da dikkat çekti.

İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum gibi Türkiye’nin bambaşka ve kayda değer reklam alanlarında Candaş Tolga Işık, Erol Mütercimler, Cengiz Semercioğlu, Oğuz Haksever, Serap Belovacıklı, Ela Rümeysa Cebeci, Deniz Gürel, Hande Aydemir, Kerem Kırçuval, Pınar Işık Ardor, Ertan Özyiğit, Osman Kenan Çapoğlu, Çağla Atlı, Gizem Çetin yer aldı.

Tv100, yeni yayın döneminde de başarılarıyla adından laf ettirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/tv100-yeni-yayin-donemine-basladi-guclu-kadrosuyla-dikkat-cekti.html