Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Üç Kız Kardeş dizisi, bu sezon Kanal D ekranında büyük bir galibiyet kazandı. Geçtiğimiz hafta 16. bölümü ile sezon finali yapan diziye 3 aylık yaz arası verildi. Diziye ismini de veren üç kız kardeş karakterlerini canlandıran Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, sette tanıştı ve iyi bir arkadaşlık ortamı da kurdu.

İclal Kültürlü ile birlikte bu üç kadın oyuncu geçtiğimiz hafta dizinin birincil ödülünü de birlikte almıştı. Üç Kız Kardeş keza hikayesi hem de oyuncuların sergilediği etkili performans ile reytingler aldı ve ikinci sezonda da benzer başarıyı tekrarlaması bekleniyor.

Dizinin çekimlerinin bitmesinin ardından rahatlayan oyuncular, yoğun tempo bittiği için de yaz etkinliklerine katılabiliyor. Birlikte yaz partisine giden Özgü Kaya ile Melisa Berberoğlu sette başlayan arkadaşlıklarının dostluğa dönüştüğünü sergiledi.

Melisa Berberoğlu, Ayvalık’ta yapılan çekimlerin birincil başından itibaren çok yakınlaştıklarını ve fazla da iyi bir takım olduklarını şu sözlerle anlattı.

Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu! 1

“Biz birincil incelemeler başladığı zamandan itibaren fazla yakın olmuştuk, bir ekip olduk. Süreç de büyüyerek, seyirci ile birlikte artarak devam etti. Fazla mutluyuz, enerjimiz çok yüksek. Bir lahza önce yeni sezona açtırmak istiyoruz.”

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin başarısı gerçekte hikayeden kaynaklanıyor. Romanın da çok sattığını ve okuyucuları fazla etkilediğini, benzer şekilde romana vefalı kalarak ilerleyen Üç Kız Kardeş dizisinin de milyonları etkilediğini söylemek lazım.

Dizinin setinden gelen görüntülerde genç oyuncuların ne dek iyi anlaştıkları fotoğraflara da yansıdı.

Üç Kız Kardeş dizisi aynı zamanda güzel dostluklara vesile oldu! 2

Bu başarıyı beklediklerini gösteren Özgü Kaya, “Zaten tahmin ettiğimiz bir şeydi. Çünkü hikayesini de çok beğendiğimiz bir işti. Bizim için fazla sürpriz olmadı. Her hafta reytinglerde bütün kategorilerde birinci almak bizi de motive etti. Heyecanla ikinci sezonu bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İki genç oyuncu da tatil döneminde dinlenme veya alıştırma konusunda net bir karar vermemiş durumda. Özgü Kaya, yaz tatili için uzun bir plan yapmadığını ve gelen tekliflere göre diğer projelerde de yer alabileceğini söyledi. Melisa Berberoğlu da benzer düşüncede olduğunu belirtti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardes-dizisi-ayni-zamanda-guzel-dostluklara-vesile-oldu/1327701