Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İclal Aydınlatılmış’ın aynı isimli romanından diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin sezondaki en son büyük çıkış yapan dizisi oldu. Ayvalık’ta çekilen dizinin ekrana geldiği birincil günlerde, kimse bu dek ilgi göreceğini varsayım etmiyordu. Salı akşamları yayınlanmaya başlayan dizi, reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan atv’nin Destan dizisini neredeyse tahtından indirdi!

Başrollerinde İclal Kültürlü, Reha Özcan, Almila Ada, Berker Güven, Özgü Kaya ve Melis Berberoğlu’nun yer aldıkları dizi, entrikası bol, dram hikayesi ile büyük alkış topladı. Sevgi doymuş bir ailede gelişen üç kız kardeşin başlarına gelenleri anlatan dizide Türkan ve Somer aşkına kilitlendi izleyenler.

İstemediği bir kızla evlendirilen Somer, önce eziyet ettiği Türkan’a sonra aşık oldu. İzleyici ağır ağır bu aşkı izlerken, yaşanan bir takım olaylar ardından ayrılıklarıyla da hüzünlendi. Üç Kız Kardeş dizisi, bu hafta ekrana gelen 16. bölümüyle sezon arası verdi.

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 1

Fakat izleyici, daha yeni yeni alıştığı diziyi o kadar de teslim etmek istemedi! Diziyi takip edenler, sezonun sonunda ekrana gelmeye başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali sonrasında diziyi çok özleyeceklerini ve merakla yaşanacakları beklediklerini sosyal medyadan duyuruyorlar.

Dizinin hikayesi öne meydana çıkan iki ismi Türkan ve Somer’e yaşam veren Özgü Kaya ve Berker Güven, bu diziyle hem oyunculukları açısından keza de ekran uyumu açısından alkış topladılar. Birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin hayranları, yeni sezonu iple çektiklerini sıkça paylaşmaktalar.

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 2

Bu arada reytinglerde yine izleyiciyi şaşırtmayan Üç Kız Kardeş dizisi, sezona ihtişamlı bir kapanış yaptı yaklaşık olarak! Günün en fazla izlenen dizisi olarak birinciliği kaptırmadan ekrana ara verdi. Dizi, tüm izleyici gruplarında en iyi reytingleri alarak sezona birincilikle ederken ardından ‘Çok özleyeceğiz’ yorumlarını bıraktı…

Üç Kız Kardeş dizisi, sezon finali ile izleyenlerden hem övgü hem üzüntü mesajları alıyor! 3

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, cana yakın ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini şampiyon Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle Eylül ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardes-dizisi-sezon-finali-ile-izleyenlerden-hem-ovgu-hem-uzuntu-mesajlari-aliyor/1327403