Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihini Almila Ada duyurdu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Üç Kız Kardeş dizisi, 2022 yılının Şubat ayında başladı ve sezon sonuna kadar da fazla başarılı bir süreç ile devam etti. 16 birim yayınlanan birincil sezon milyonlarca kişiyi etkileyen dizi, yurt dışarıya da birçok ülkede yayınlanmaya başlanan bir proje olmayı başardı.

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Açık Fikirli’ın aynı isimli romanından uyarlandı. Dizide, Nesrin karakteri ile yer alan İclal Aydınlatılmış’ın senaryoya yaptığı katkıların da dizinin başarısında etkin olduğu değerlendirmeleri yapılıyor. Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu, üç kız kardeş olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

İlk sezondaki büyük başarının arkasında ikinci sezonu heyecanla beklenen dizide Dönüş karakterini canlandıran Almila Ada, kendilerinin de yeni sezonun telaşı içinde olduklarını anlattı.

Genç oyuncu, setin Eylül başında toplanacağını ve Eylül ayının ortalarında da ikinci sezona başlayacaklarını duyurdu. Almila Ada, “Heyecanlıyız ikinci sezon için. Eylül’de çalışmalara başlayacağız tekrardan. Eylül ortasında da yayın olacak diye umuyoruz, bir aksilik olmazsa” diye konuştu.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon başlama tarihini Almila Ada duyurdu! 1

Dizinin beğenilmesinin çoğu nedeni olduğunun altını çizen oyuncu, bir aile hikayesi anlattıklarına değindi. Dizinin Ayvalık’ta çekilmesinin de beğenilmesinde etkisinin olduğunu anlatan oyuncu, yaz döneminde rol arkadaşları ile tatil buluşmaları yaparak hasret giderdiklerini de ifade etti.

Oyuncu, “Çekimler Eylül’ün birincil günlerinde başlayacak diye planlanıyor” dedi. Kendisine izleyicilerden gelen yorumların da fazla güzel olduğunu gösteren Almila Ada, sektördeki arkadaşlarından da takdir aldıklarını anlattı.

Almila Ada hem yaz döneminde Barışma Dere Merhaba isimli filmin bayan başrolü olarak de sete çıktı. İsmail Ege Şaşmaz ile partner olan oyuncu, kendisinin çekimlerinin 4 hafta sürdüğünü ve tamamlandığını anlattı.

Film ekibinin de 5 hafta çekildiğini hatırlatan ve neşelendirici geçtiğini anlatan oyuncu, “Çok şehvetli bir öykü. Fakat biz ayrıca Amasra’da hem İstanbul’da Barıştırma’ı çok güzel bir şekilde andık. O yüzden sevenleri de, sinema takip edenlerin fazla hoşuna gidecek bir film olmuştur diye umuyorum” dedi.

Film çekimlerinin bitmesinin peşinde dinlendiğini ve demin yeni bir tatil planı da yapmadığını bildiren oyuncu, bu süreçte dişlerindeki sorun ile de uğraştığını sözlerine ekledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardes-dizisinin-yeni-sezon-baslama-tarihini-almila-ada-duyurdu/1331829