Üç Kız Kardeş’in Somer’i Berker Güven’i hiç böyle görmediniz!..

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı –Kanal D ekranında yayınlanan ve yeni sezonda ekranlara damga vuran Üç Kız Kardeş dizisinde ‘Somer’ karakterine yaşam veren oyuncu Berker Güven meslekteki tecrübelerini, oyuncu edinmek isteyen genç oyuncu adaylarıyla paylaştı.

Berker Güven bu zamana dek aldığı bütün eğitimler ile oyunculuk deneyimlerini birleştirerek hazırladığı atölyede o kadar fazla oyunculuk tekniği, sahne çalışmaları, karaktere hazırlanma yöntemleri, sahne öncesi rahatlama egzersizleri, sahne içi konsantrasyon ve kendi hayatında kullanmakta olduğu tüm teknikleri öğrencileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, genç oyuncu adaylarıyla bir araya geldiği Berker Güven ile Oyunculuk Kampı’nın sona ermesiyle birlikte eğitime katılan öğrencileriyle pozunu instagram hesabından yayınladı.

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'i hiç böyle görmediniz!.. 1

Berker Güven paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Ilk Olarak canım öğrencilerim Alara, Beste, Buse, Duygu, Ebru, Elif Naz, Kâinat, Ezgi, Hazal, Kaan, Kübra, Selma, Tuğçe ve Yaren… Size her gün “Hadi cümbür cemaat derse, bugün fazla işimiz var“ demeyi fazla özleyeceğim.

İyi ki yollarımız kesişti. İyi ancak sizinle bu kamp vesilesiyle tanışma ve egzersiz fırsatı buldum. Bana korkusuzca kalbinizi açtığınız için, bana güvendiğiniz için size fazla teşekkürler. Umarım kalbinize ve azminize değer olabilmişimdir. Yolunuz, kalbiniz değin temiz ve açık olsun. Bir gün her birinizle oyun arkadaşı olarak karşılaşmayı dilerim.”

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'i hiç böyle görmediniz!.. 2

Data Üniversitesi Sinema Bölümü’nü birincilikle bitiren Berker Güven bir röportajında; “Ben metod oyuncusuyum, karaktere belirli bir metod üzerinden hazırlanırım, o karakterle bir süre vakit geçiririm. Oyunculuk dersi veriyorum bununla birlikte özel durumlu karakterlere nasıl çalışılır eğitimi tahsis etmek istiyorum” biçiminde konuşmuştu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardesin-someri-berker-guveni-hic-boyle-gormediniz/1328565