Üç Kız Kardeş’in Türkan’ı Özgü Kaya, sevgilisi Burak Serdar Şanal’dan ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntı –Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi bu sezonun en başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıktı. Güçlü hikayesi ile büyük uyarı çeken dizi Salı akşamları Kanal D ekranına damga vurdu.

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizide ‘Türkan’ karakterine hayat veren Özgü Kaya ise bu rolle kariyerinde hemen hemen sıçrama yaşadı.

Canlandırıdğı karakterle hikayenin akıcı öğesi konumuna gelen Özgü Kaya’nın iş yaşamındaki başarısına özel hayatında yaşadığı ayrılık gölge düşürdü.

Meslektaşı Burak Serdar Şanal ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşamış oyuncu sevgilisinden ayrıldı. İki sene önce birlikte rol aldıkları ‘Kimse Bilmez’ dizisinin setinde tanıştıktan daha sonra aşk yaşamaya başlayan ünlü çift yollarını ayırdı.

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya, sevgilisi Burak Serdar Şanal'dan ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu! 1

Sosyal medyada da birlikte yer aldıkları fotoğrafları silen çiftten ayrılık sonrası birincil açıklama Özgü Kaya’dan geldi. Katıldığı bir davette basın mensuplarının ayrılık ile ilgili sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu. Burak Serdar Şanal ile ilişkilerini samimi, konuşarak bitirdiklerini belirterek, ‘İhanet gibi bir koşul kesinlikle söz konusu değil!’ biçiminde konuştu.  Güzel oyuncu bu konuda daha pozitif konuşmak istemediğini de belirtti.

Özgü Kaya daha önce verdiği bir röportajda da evlilik ile ilgili sorulara; “Benim ‘evlilik’ duyunca tüylerim diken diken oluyor. Sizin de işiniz böyle. İlişkisi olan insanlara izdivaç soruyorsunuz ama yaşımız daha fazla genç ve daha fazla yolun başındayım. Ben de, Serdar da… Böyle bir şey asla gündemimizde yok. Önce çalışmamız gerekli. Evlilik için önce kariyer, sonradan evlilik…” cevabını vermişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uc-kiz-kardesin-turkani-ozgu-kaya-sevgilisi-burak-serdar-sanaldan-ayriligiyla-ilgili-ilk-kez-konustu/1327579