Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre şöhretli oyuncu Ufuk Bayraktar, geçtiğimiz senelerde dostlarıyla eğlenmek için gittiği bir mekanda, karşı masasında eğlenen başka bir grupla yaşadığı itiş kakış sonrası karakolluk olmuştu. Şöhretli oyuncu, bir kadının kafasına içki şişesi fırlatmış başka bir gence ise, palayla saldırmıştı.

KIRIK İÇKİ ŞİŞESİ VE PALAYLA SALDIRDI

Genç bayan, Ufuk Bayraktar'ın kafasında şişenin patlatması sonrası yaralanırken öteki genç de aldığı pala darbesi ile kendisinden geçmişti. Darp raporu alarak şöhretli oyuncudan şikâyetçi olan gençlerin ihbarı sonrası, Bayraktar hakkında ''Yaralama, Hakaret, Silahla Tehdit'' kabahatlerinden dava açıldı.

ŞÖHRETLİ OYUNCUYA 4 SENE 2 AY MAPUS CEZASI

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada şöhretli oyuncu Ufuk Bayraktar bugün dominant karşısına çıktı. Korunmasında, kendisine yöneltilen yargılamaları yalanlayan şöhretli oyuncu, ''Ben kimseye vurmadım. Magazine çıkmak için palavra söylediler. Masaya beni kendileri davet ettiler. Tartışma çıktığı sırada dostumla vaka yerinden uzaklaştığım esnada kendileri bana içki şişelerini fırlattı. Ben bana isabet eden bir şişeyi, boş bir masaya doğru attım. Kimseye maksatlı olarak hasar vermedim. Yaralanan dostlar ismine çok dramatiğim'' ifadelerini kullanarak masum olduğunu söyledi. Masada eğlendiği gruptaki şahısların kendisini ''Seni öldüreceğim'' diyerek tehdit ettiğini söyleyen şöhretli oyuncu, masadaki herkesin çok içkili olduğunu belirtti.

MAPUS ÇIKTI

Yapılan suçlama neticeyi duruşma şöhretli oyuncuyu, iki genci darp ederek tehditler savurduğu bahanesiyle, İsteyerek yaralama kabahatinden 2 sene 9 ay 10 gün , Silahla tehdit kabahatinden 1 sene 8 ay mapus cezasına çarptırdı.

Kaynak: www.sacitaslan.com