Ulaş Tuna Astepe ile Hazar Ergüçlü’nün ilk buluşması talihsiz olmuştu, ikinci dizi buluşması için kafalar karışık!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – 2015 yılında yayınlanan Analar ve Anneler isimli dizinin kadrosunda bulunan isimler arasında Ulaş Tuna Astepe ile Hazar Ergüçlü de vardı. Alın Yazısı karakterini canlandıran Ergüçlü ile Mustafa olarak izlediğimiz Astepe, yeni bir dizi ile bir defa daha buluştu.

Analar ve Anneler dizisini hatırlayanlar Kader ve Mustafa karakterlerinin güzel anılarından bahsederken, ikilinin bu sefer de New Amsterdam dizisinin uyarlaması olan Yeni İstanbul’da bir araya gelmesini öbür duygularla karşılandı.

İzleyiciler Ulaş Tuna Astepe’nin bambaşka bir partner ile fazla daha iyi bir bakış çizebileceğini düşünürken, kimi izleyiciler ise Analar ve Anneler dizisinde iyi düzen yakalayan ikilinin dürüst bir tercih olduğu fikrini ortaya koydu.

Sosyal medyada iki genç oyuncunun ikinci buluşması coşku yaratırken, geçen sezon Barbaroslar dizisinde beklenen etkiyi yaratamayan Ulaş Tuna Astepe için, Yeni İstanbul dizisi yeni bir çıkış projesi olarak gösteriliyor.

Ulaş Tuna Astepe ile Hazar Ergüçlü'nün ilk buluşması talihsiz olmuştu, ikinci dizi buluşması için kafalar karışık! 1

Hayranları, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tahir rolünün etkisinden çıkamazken, Ulaş Tuna Astepe’nin bu dizinin yayınlandığı dönemdeki kadar çok pozitif konuşulmaması da Barbaroslar dizisinin öykü olarak kuvvetsiz kalmasına bağlanıyor.

Yeni İstanbul dizisinin ise oyuncu namına çok daha başarılı bir proje olması bekleniyor. Tansel Öngel ve Şerif Erol’un ardındaki Yeni İstanbul dizisinde yer alacak isimler arasına katılan Hazar Ergüçlü, böylelikle 1 sezon aradan sonradan bitmiş televizyon dizilerine dönmüş oldu.

Ateş Alev isimli yapımda Çiçek karakteri ile hayranlarını etkileyen oyuncu, son dönemde daha fazla dijital projeleri tercih etmişti. Hakan Muhafız, Gizli, Sadece Arkadaşız ve Yoktan Seçmeli isimli dijital dizilerin kadrosunda yer alan Hazar Ergüçlü, yeni dönemde bu sefer televizyon ekranında milyonlarca hayranını hoşuna gitmek için sete çıkacak.

Oyuncu son olarak Netflix’te yayınlanan Gönül isimli filmde Erkan Kolçak Köstendil ile de başarılı bir partnerlik süreci geçirmişti. Kubilay Aka ile de Yalnızca Arkadaşız dizisi için sete meydana çıkan Hazar Ergüçlü, kısa zaman içinde yeni partneri Ulaş Tuna Astepe ile de sette yer alacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ulas-tuna-astepe-ile-hazar-erguclunun-ilk-bulusmasi-talihsiz-olmustu-ikinci-dizi-bulusmasi-icin-kafalar-karisik/1333051