Gönül Dağı dizisinde şahane olan sadece reytingler değil, resmin gerçeği daha büyük!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Gönül Dağı dizisi öyle başarılı reytingler elde ediyor oysa, üçüncü sezonda da rakiplerinin bir hayli önünde yer almayı başardı. Çift haneli reytingler elde edebilen bu sezon yegane dizi olan Gönül Dağı, fazla sadık bir izleyici kitlesini kendisine bağladı.

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, bu sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmekle kalmıyor, sosyal medyada da yüz binlerce paylaşım ile büyük bir etkileşim oluşturmayı her hafta başarıyor. Dizinin hikayesini beğenenler, oyuncuların duygu geçişlerinde çok başarılı olduklarını belirten birçok açıklama paylaşıyor.

Gönül Dağı dizisi bambaşka duyguları hissedebileceğiniz ve Anadolu insanını tanımlama eden bir yapım olması ile fazlasıyla öne çıktı. Hem dram hem aşk ayrıca komedi öğelerini iç içe barındıran dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediyor. Dizi hayranlarına tarafından ise Gönül Dağı, sadece hikayesi ve başarılı gelen reyting ile sosyal medya sonuçlarıyla yok, setteki ortamıyla da öbür bir proje.

Zaman vakit sette yaşananların paylaşıldığı kamera arkası görüntüsü de dizinin setinde ne kadar eğlenceli bir ortam olduğunu, set ekibinin ne değin yoğun çalıştığını ama bu yoğunluk arasında oyuncuların ne dek şen bir şekilde işlerine devam ettiğini görebilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinin sırrı da işte tam da burada. Görüntüleri izleyenler, sette gördükleri samimiyeti ekran başında hikayelerin anlatımında da hissediyor. Yani dizideki bu açık yüreklilik olgsu setten ekrana yansıyor. İşte başarının esas nedeni de bu… Dizi hayranları Gönül Dağı’na inanıyor ve büyük bir destek sunuyor. Oyuncular da bu büyük desteğin ve inancın karşılığı olan sorumluluklarını başarıyla yerine getiriyor.

Gönül Dağı dizisinin kamera arkasındaki görüntülerde ekip ruhunu hissedebilirsiniz. İşte bu ekip ruhu da başarının anahtarı ve görülmesi gereken ana büyük resmi oluşturuyor.

Ekip ruhu ile işe başlayan ve netice alan Gönül Dağı dizisinin sektördeki bütün yapımlara bu noktada örnek olduğunu da bildirmek gerekiyor.

Hem samimiyet keza takım ruhu keza de özverili alıştırma ile üçüncü sezonda da başarıyla devamlı bir dizi gerçeği Gönül Dağı ile sektöre yaklaşık olarak ışık tutuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/gonul-dagi-dizisinde-sahane-olan-sadece-reytingler-degil-resmin-gercegi-daha-buyuk/1340276