Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisindeki rolü ile ters köşe yapacak!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Meşhur Oyuncu Ulaş Tuna Astepe, atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Tahir karakteri ile kariyerinde öbür bir çıkış yakalamıştı. Ünlü Oyuncu, bu dizide İrem Helvacıoğlu ile partnerliğiyle de keza beğenilmişti. Oyuncu, son olarak TRT’nin sevilen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda izleyenleri şaşırtan bir rolle ekrana gelmişti.

Dönem dizisindeki performansıyla izleyenlerin takdirini şampiyon Ulaş Tuna Astepe, dizinin 2. sezonunda yer almayacak. Astepe’nin yeni sezonda yer alacağı dizi ise bir süre önce netleşmişti. Ulaş Tuna Astepe, Netflix abonelerinin de severek izlediği Amerikan yapımı New Amsterdam dizisinin yerli uyarlamasında oynayacak.

İlk defa uyarlaması yapılan hastane temalı dizinin Türkiye uyarlamasının yapılacağı yakın süre önce öğrenilmişti. Dizinin oyuncuları da ağır ağır belli olmaya başladı. Son dönemde artan bir şekilde uyarı çeken hastane temalı diziler arasında uyarı çekmesi beklenen Ulaş Tuna Astepe, bu defa öbür bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Türkiye’ye Hayat Bugün olarak uyarlanacak olan diziyle ilgili hazırlıklar bir zaman önce başlamıştı. Ulaş Tuna Astepe’nin dizide başrol oynayacağı da kısa bir vakit önce öğrenildi. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizide hem Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Şerif Erol ve Hande Doğandemir de yer alıyor.

Barbaroslar dizisinden ayrılan Ulaş Tuna Astepe, yeni dizisiyle milyonların ihtiyacına yanıt verecek! 90

New Amsterdam isimli hekim dizisinin yerli uyarlaması olan Yaşam Bugün isimli dizide izleyeceğimiz oyuncu bir doktor olarak her yerde hayranlarının karşısına çıkacak. 2 sezon süren ve büyük başarılar kazanan Mucize Doktor dizisinin yarattığı etkiyi oluşturması beklenen Yaşam Bugün isimli proje için ön hazırlıklar son aşamaya geldi.

2018’de izleyicilerle buluşan New Amsterdam dizisinin yerli uyarlaması olan Yaşam Bugün dizisi için Ulaş Tuna Astepe’den ilk yorumlama da geldi. Oyuncu, yeni dizisini heyecanla bekleyenler için diziyle ilgili olarak
“Çok fazla, hepimizin ihtiyacı olduğu gücü bize vermekte katkısı olacağını düşündüğüm bir meslek. Umarım sevinçle izler ahali.” yorumunu yaptı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ulas-tuna-astepe-yeni-dizisindeki-rolu-ile-ters-kose-yapacak/1335647