Bugün Kanal'D de yayınlanan "Renkli Sayfalar" programına konuk olan Anıl Can, Twitter'ın Türkiye gündeminde trend topic listesine girdi.

Eğitim hayatına göz attığımızda astroloji alanında oldukça bilgi seviyesinib yüksek olduğu görülmektedir. 

Anıl Can kendini Facebook hesabında şöyle tanıtıyor,

Anıl Can Kimdir?
Anıl Can Küçük yaşından bu yana, metafizik, parapsikoloji, Havvas ilimleri ve astroloji üzerine yoğunlaşmıştır. Türkiye'de yeterli bilgi erişimini bulamayınca 17 yaşında İngiltere'ye Parapsikoloji ve Astroloji eğitimi almaya gitmiştir. College of psychic studies'de eğitimini tamamlamıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra 6 aylık süre ile bu okulda eğitim vermiştir. Livcon'da advanced certified Coach, Nlp Master, Hİpnoz ve Quantum eğitimlerini tamamlamıştır.İngiltere'de çeşitli şirketlere ve kuruluşlara danışmanlık yaptıktan sonra Türkiye'ye geri döndü.Türkiye'de de iş adamlarıyla çalışmaya hala devam ediyor.

Aynı zamanda Kundalini Reiki Master Teacher'ı olan Anıl Can Eğitimini Danimarka'da Ole Gabrielsen'le tamamlamış ve Türkiye'de eğitim vermektedir.

Habertürk, TatlısesTv, TNT, Star Tv 'de program yapmıştır.

Anıl Can kişisel Facebook hesabında iletişim numarasını da yayınlayarak kendine danışmak isteyen kişilere yardımcı olmaktadır. 

Anıl Can'ın Facebook hesabı: https://www.facebook.com/canastroloji/
Anıl Can'ın Twitter hesabı: https://twitter.com/cananl
Anıl Can'ın telefon numarası: 05355772064

OYA AYDOĞAN'IN VEFATINDAN ÖNCE 'KRİTİK' DEMİŞTİ
Astrolog Anıl Can'ın yoğun bakımda olduğu dönem twitter hesabında, "Oya Aydoğan'ın haritası kritik işaretler veriyor, inşallah iyileşsin. Şifalansın 'YaŞafi' esmasını çekmeniz yeterli" demişti.