Beşiktaş’ın eski futbolcusu, İran’ın Sepahan takımına transfer olan Manuel Fernandes, takımla birlikte kamp yapmak için bir kaç gün Kocaeli İzmit’e geldi.

Gündüz antrenman yapan oyuncu, gecede kamptan kaçarak Kuruçeşme’de yer alan Oligarkpark isimli mekana geldi. Çıkışta gazetecilerin olduğundan habersiz olan futbolcu, Beş kadınla mekandan çıktığı sırada patlayan flaşlarla şok oldu.

ÇIKIŞTA ORTALIK KARIŞTI 

Fernades’in yanında yer alan bir şahıs, gazetecilere görünüm almaması için engel oldu. Küfürler ve tehditler savuran kişi, “Çekmeni istemiyorum. Ben menajeriyim sana çektirmeyeceğim” dediği sırada Beyaz Tv muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

GAZETECİYİ DARP ETTİLER

Arkadaşının muhabire saldırdığını gören futbolcu Fernandes, koşarak Ağdağ’a yumruk attı. Yüzünden ve kolundan yaralanan muhabir, anında polise haber verdi. Durum yerinden hemencecik kaçarak giden Fernandes ve arkadaşları, muhabiri darp ederek olay yerinden taksiyle uzaklaştı.

Durum yerine gelen polis anında rapor tuttu. Muhabir Mustafa Ağdağ, önce ifade verdi. Daha Sonra da darp raporu aldı. Polis şu anda her yerde Fernandes ve arkadaşlarını arıyor.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/unlu-futbolcu-manuel-fernandes-5-kadinla-gece-kulubu-cikisi-goruntulenince-cilgina-dondu.html