Merve Büyük, dün Instagram'dan oğlunun da içinde bulunduğu çakarlı bir araçta İstanbul trafiğinde emniyet şeridinden ilerledikleri videolar paylaştı.

Merve Büyük'ün yayınladığı gönderide, arka koltukta oturan oğlunun, "Anne biz polis miyiz?" sözlerine, "Evet, biz polisiz. Sen ve ben..." yanıtını verdiği duyuluyor.

32 yaşındaki Merve Büyük, videoların sosyal medyada şipşak yayılması ve gelen tepkilerin peşinde konuyla ilgili izah etme yaptı.

"HİÇBİR SÜRE ÇAKARLI BİR ARACIMIZ OLMAMIŞTIR"

"5 yaşındaki evladımın sorduğu masumane bir sorunun olmadık noktalara çekiliyor olması cidden fazla can sıkıcı" diyen Büyük, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Büyüyünce polis almak isteyen masum bir erkek çocuğunun bu diyalogları niçin sizi bu değin rahatsız etti? Aslında bilmek mümkün yok... Hiçbir zaman çakarlı bir aracımız olmamıştır, videonun çekildiği araç siyasetçi bir aile dostumuzun aracıdır. Olaya konu olan arabulucu video çekimi esnasında benim kullanmadığım da gayet açık bir şekilde bellidir. 

Alın, yeniden koyuyorum. Ben aracın davetli koltuğunda oturuyorum. 'Eşin kullanıyor' diyorsunuz. Benim eşim Galatasaray maçının ertesi gününden beri Hopa'da! Onca hakaret ettiğiniz video... 5 yaşında bir çocuğa 'Evet, biz polisiz... Sen ve ben...' dediğim için!"

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-futbolcunun-esine-cakarli-araba-tepkisi-haberi-533005