Fitness fenomeni Libby, ağaççileği yaprağı çayı sayesinde 20 dakikada doğum yaptığını iddia etti. Herkes bir takım kadınların saatlerce acıya dayanmasıyla, acı verici doğum hikayelerini mutlaka duymuştur.

TikTok’ta @libbylifestyle1 olarak paylaşım yapan fitness fenomeni, doğum sırasında paylaşımlar yaptı. Libby, toplu olarak milyonlarca görüntüleme şampiyon bir dizi videoda, doğum yaptığı anları paylaştı.

Hastane yatağında elleri ve dizleri üzerinde diz çökerken, bir hemşire onu sakince koridordan özel bir odaya götürdü.

Libby sonra hızlı doğumun sırrını açıkladı ve şöyle yazdı: “Ahududu yaprağı çayı içtiğimde, 10 cm’ye kadar açıldı, doğum başladı, elbisenizi çıkarmaya vaktimiz olmadı ve 20 dakika içinde bebeğimiz oldu.”

Libby, çayı içip çocuğunu doğurması aralarında kısa bir süre olmasına karşın acının “çılgın” olduğunu itiraf etti. Ağaççileği yaprağı çayı içtikten sonra hızlı şekilde doğum yapmasının karşı kendisi de şoke oldu.

AHUDUDU YAPRAĞI ÇAYI ASLINDA İŞE YARIYOR MU?

Health Line’a kadar: “Kırmızı ağaççileği yaprağı çayı, hamile kadınlarda rahim duvarlarını güçlendirebilir ve doğum süresini azaltabilir ve genelde kadınlarda adet öncesi semptomları hafifletebilir.

Çoğu insan için günde 1-3 bardak içmek güvenli görünüyor, ama erken gebelik döneminde alım 1 kadeh ile sınırlandırılmalıdır.”

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/unlu-isim-canli-yayinda-dogum-yapti-milyonlar-izledi.html