Sabahtan Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine kadar İstanbul'da meşhur bir kargo şirketinin şubesinde şoför olarak çalışan genç adam tekrar kargo şirketinde muhasebeci olarak çalışan genç kadını araç içerisinde taciz etti. 22 yaşındaki H.P., İstanbul Şişli'de yer alan bir kargo firmasında çalışıyordu. Geçtiğimiz yıl 12 Ocak günü iş çıkışında aynı şirkette şoför olarak tahsis yapan M.D., isimli genç H.P., eve bırakmayı öneri etti. Teklifi kabul eden genç kız raca binerek yola çıktı. Bu sırada iddiaya göre şoför M.D., genç kızın eliyle ağzını kapattıktan daha sonra tacizde bulunmaya başladı.

'BENİM OLACAKSIN YOKSA SENİ ÖLDÜRÜRÜM'

Genç adam mağdur kıza yönelik, "Seni seviyorum benden uzak durma, benim olacaksın yahut seni öldürürüm" diye tehditler savurmaya başladı. Yaşadığı taciz şokuyla arkadaşını telefonundan arayan genç kız başına gelenleri arkadaşının dinlemesini sağladı. Araçtan indikten sonradan polise başvuran genç kız olay nedeniyle şikâyetçi olup başına gelenleri anlattı.

ŞİKÂYETE RAĞMEN TEHDİTLERE DEVAM ETTİ!

Şikâyetin arkasından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kadar olayla ilgili soruşturma başlatıldı. soruşturma devam ederken yeniden iddiaya göre evli olan M.D., "Seni bitireceğim, seni erkek düşkünü canınla oynayacağım" şeklinde mesajlar göndermeye devam etti.

Savcılık göre ifadesi alınan M.D., genç kızın evli olduğunu bilmesine karşin kendisiyle ilişkiye başladığını ardındaki yaşanan bir tehdit nedeniyle davacı olduğunu ve kendisine iftira attığını ileri sürdü.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Yürütülen soruşturma sonunda genç adam hakkında suçtan kurtulmaya karşın ifade verdiği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. İddianamede mağdur kızın maruz kaldığı korkutma ve hakaret dolu mesajlar kanıt olarak gösterilirken M.D.,'nin 'Cinsel Saldırı', 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Kişiyi Hürriyetinden Mahrum Kılma' suçlarını işlediği gerekçesiyle 15 yıla değin hapsi istendi.

Dava ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

Kaynak: www.sacitaslan.com