Ünlü oyuncu Yağmur Ün mutluluğa evet dedi!..

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar –1999 yılında, daha çocuk yaşta setlere adımını atan oyuncu Yağmur Ün bugüne dek Alemin Kıralı, Göçebe, Bekarlığa Feda ve Söz gibi çoğu başarılı yapımda rol aldı.

Genç oyuncu, Şafak Sezer ve Oya Başar gibi ressam isimlerin yer aldığı Alemin Kıralı dizisinde canlandırdığı ‘Ahsen Kral’ karakteriyle büyük çıkış yakaladı.

İki yılı aşkın süredir Hekim Doğaç Ergezen ile aşk yaşayan 26 yaşındaki güzel oyuncu nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz Mayıs ayında sevgilisinden evlenme teklifi bölge oyuncu,  ‘Evet!’ yanıtını verdiği Doğaç Ergezen ile hayatını birleştirdi.

Çift önceki gün, ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğün gerçekleştirdi. Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen’in düğün fotoğrafları sosyal medyadan paylaşıldı.

Ünlü oyuncu Yağmur Ün mutluluğa evet dedi!.. 1

Beline değin saydam detayı olan saten bir gelinlik giymeyi tercih eden Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen’e hayranlarından tebrik mesajları yağdı. Oyuncu, düğün sonrası sosyal medyada soyadını ‘Ergezen’ olarak güncelledi.

Ünlü oyuncu Yağmur Ün mutluluğa evet dedi!.. 2

Öte yana Ergezen, evlilik teklifi sonrası, Yağmur Ün’e, “Aldığım en hoş ‘Evet!’ idi. Umarım bana bir ömür katlanabilirsin.” sözleriyle seslenmişti. Heyecanını dile getiren oyuncu ise, “Önümüzdeki yarım yüzyıl aşırı eğlenceli olacak.” notunu paylaşmıştı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/1332503-2/1332503