Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine tarafından İstanbul'da özel bir hastaneye artan bir şekilde tedavi elde etmek isteyen sporcu bayan kendisini muayene eden ünlü bir doktorun tacizine uğradığını bahis etti. Cinsel istismara maruz kaldığı gerekçesiyle savcılığa başvuran mağdur kadın meşhur bayan hastalıkları uzmanından şikâyetçi oldu. Mağdur sporcu kadın "Taciz içerikli yaklaşımlarla karşılaştım. O sırada nefes alışverişi hızlandı. Anlayınca hemen kıyafetlerimi giyerek ayrıldım. Saatlerce ağladım. Psikolojik travma yaşadım" dedi.

İstanbul'da özel bir hastaneye giderek çare elde etmek isteyen sporcu bayan kendisini muayene eden meşhur bir profesörün tacizine uğradığını iddia etti. 37 yaşındaki D.B., isimli genç kaldın geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş'ta yer alan özel bir hastaneye gitti.

Kadınsal bir rahatsızlığı yer alan genç kadın meşhur Profesör R.S.'ye başvurdu. D.B., tetkik için sedyeye geçtiğinde sözde doktor genç kadının karoser dokunulmazlığını ihlal edip taciz içerikli yaklaşımlarda bulunmaya başladı.

TACİZDEN SONRADAN YAŞAMSAL KARARDI

Başına gelenlerin birincil etapta tedavi nedeniyle yapıldığını düşünen genç bayan doktorun nefes alışverişinin hızlanması ve cinsel amaçlı hareketlerde bulunduğunu anlaması üstüne kıyafetlerini giyinerek ayrıldı. Eve gittiğinde saatlerce gözü yaşlı genç bayan psikolojik tramvayı üzerinden atamayarak geceleri uyku düzensizliği yaşadı.

Kaynak: www.sacitaslan.com