Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen İngiliz şarkıcı, eski model ve reality show yıldızı Katie Price, içki ve uyuşturucu kullandıktan daha sonra trafik kazası geçirdi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Price, tutuklandı.

İngiltere’nin güney doğusundaki Sussex vilayetinde içki ve uyuşturucunun etkisindeyken otomobil kullanan Katie Price, trafik kazası geçirdi.

KAZA SONRASI İTİRAF ETTİ

Price olay yerinde polise, “Uyuşturucu kullandım, otomobil kullanmamalıydım, itiraf ediyorum” dedi.

Sussex Polisi, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yıldızın tutuklandığını duyurdu.

43 yaşındaki Price 15 Aralık’ta yargılanacak.

“KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELDİ”

Katie Price’ın ailesi, “Korktuğumuz başımıza geldi” dedi. Çok kere onun us sağlığından endişe ettiklerini bildiren ailesi destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

İLK ESTETİK OPERASYONU 17 YAŞINDAYKEN GEÇİRDİ

İlk estetik operasyonunu 17 yaşında geçiren sonra da defalarca bıçak altına yatan televizyon yıldızı çoğunlukla Türkiye’ye gelip estetik ameliyatlar oluyor.

Price, yüz ve göz kapağı gerdirme, kalça kaldırma, yağ aldırma gibi bir dizi işlem için bıçak altına yatmıştı. Hatta o operasyonlar esnasında ve sonrasında çekilen görüntülerini de sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-sarkici-alkol-ve-uyusturucu-etkisinde-kaza-yapti-haberi-539079