Sözcü Gazetesi'nin haberine kadar meşhur rapçi ve aktör DMX yürek krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Türkiye’de de çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve aralarında Jay-Z, Ja Rule, Eve ve LL Cool J gibi isimlerle birçok karşılıklı projede çalışan ve bilhassa 1990’lara damga vuran rap ve hip-hop figürünün yoğun bakımda olduğu belirtildi.

DMX’in avukatı Murray Richam, DMX’in uyuşturucu yüzünden fenalaşarak kalp krizi geçirdiğine dair iddialara ise cevap vermedi.

Uzun yıllar her tarafında uyuşturucu kullandığı aşina ve rehabilitasyona da dışarı giden DMX’in bilincinin kapalı olduğu belirtildi.

DMX sahne adını kullanan 50 yaşındaki Earl Simmons’ın avukatı, “Hayat yardım ünitesine bağlıydı. Şu lahza yok, nefes alıp verebiliyor ama beyin aktivitesi fazla eksik” dedi.

BİRÇOK FİLMDE DE ROL ALDI

15 çocuğu olan DMX geçmişte hayvanlara cefa, trafikte sorumsuzluk, uyuşturucu ve tabanca bulundurma gibi suçlardan hapis cezası yatmıştı.

2018 yılında ödenti kaçırmakla ilgili baskın karşısına çıkan DMX, duruşmada kendi şarkısını çalmıştı. Başat DMX’in “iyi bir insan” olduğuna kanaat getirerek 1 sene hapis cezası vermişti.

Müzik kariyerinin yanı sıra aralarında "Cradle 2 the Grave" ve "Romeo Ölmeli" gibi filmlerin olduğu fazla sayıda sinema projesinde yer almıştı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-sarkici-hakkinda-kalbi-durdu-iddiasi-haberi-530832