Sözcü Gazetesi'nin haberine tarafından ABD televizyonlarında yayınlanan tasarım ve mimari programlarının sunucusu olan meşhur iç mimar Genevieve Gorder, sosyal ağ hesabından hayranlarını Covid-19 ile ilgili bilgilendirdi.

42 yaşındaki Gorder, Mart ayında ikinci doz corona virüsü aşısı olduğunu söyleyerek bir “selfie” paylaştı. Yatakta halsiz bir şekilde yatarken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Gorder, Delta varyantının kendisine bulaştığını ve 5 gündür hasta olduğunu söyledi.

Mart ayında Pfizer/BioNTech aşısını olan Gorder, “Astımı olan bir çocuk olduğum ve bağışıklığı düşük bir yetişkin olarak yaşamımı sürdürdüğüm için Covid-19’u çok ciddiye aldım. Hatta tanıdığım herkesten daha dikkatliydim. Ama Mart ayında iki doz aşı olmama rağmen Covid-19 bulaştı ve mahvolmuş durumdayım” dedi.

“GECELERİ FENA OLUYOR”

Gorder, “Arkadaşlar size şunu söylemem gerekiyor ki Delta varyantı fazla fena” ifadesini kullandı.


Ünlü spiker, “Geceleri kötü oluyor, çoğu kez öksürmek zorunda kalıyorum ama şu anda daha iyiyim. Ateşim aralıksız yüksek seyrediyor ve çok enerjim yok, ama iyi olacağım” dedi.

Aşı olmasının hayatını kurtardığını söyleyen Gorder, “Eğer aşı olmasaydım şu an hastanede yatıyor ya da entübe vaziyette hayata tutunuyor olabilirdim” yorumunu yaptı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-televizyon-sunucusu-delta-kabusu-yasiyor-haberi-536272