Haziran başında Türkiye’de bir defileye katılacaktınız, vazgeçtiniz. Geçen yıl da bahane göstermeden aynı markanın defilesini ertelemiştiniz. Neden gelmiyorsunuz, Türkiye’ye karşı bir çekinceniz mi var? sorusuna  ''Hiç de değil. Daha önce Türkiye’ye gelmiştim, biliyorsunuz. Türk hayranlarımı da çok seviyorum, yakında yeniden onlarla bir arada olmak için gelmeyi umut ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Peki bu ertelemenin sebebi ne? Hamileliğiniz mi, doktorunuz seyahat etmenize engel mi koyuyor? sorusuna ise ''Hamileliğim hakkında konuşmak istemiyorum, çünkü bu konular için erken. Sadece Türk hayranlarımı çok sevdiğimi tekrar söylemek isterim. Sizleri özledim'' dedi.

Bundan altı yıl önce yine İstanbul’da buluşmuştuk, o dönem Victoria’s Secret’ın yeni meleği olarak lanse ediliyordunuz. Şimdi, kariyerinizin zirvesindesiniz. Bu altı yıllık dönemde, yaptığınız en zor şey neydi? sorusuna da ''Aslında sanırım ailemden ayrılmak. Biliyorsunuz Güney Afrikalıyım, ailem de halen orada yaşıyor. Sürekli gidip geliyorum ve onları çok özlüyorum. Nişanlım Brezilyalı, onun ailesi de haliyle Brezilya’da yaşıyor. 17 yaşından beri birlikteyiz, onun ailesi de benim ailem gibi. Haliyle onları da özlüyor ve görmek için Brezilya’ya gitmek zorunda kalıyorum'' cevabını verdi.