Idare Heyeti Başkanlığını Mahmut Levent Meşhur‘nün yaptığı ve Can Ünalan, Selçuk Tuncalı Ve Şebnem Kalyoncuoğlu Ünlü’nün bulunduğu bu ay halka arzı yapılan Ünlü Yatırım Holding hakkında Berke Göksu isimli kullanıcının paylaşımı şok etkisi yarattı.

Investing.com, adlı 44 dilde yayın yapan ve dünya çapında 250 borsa için anlık veriler fiyatlar, grafikler, finans araçları, son dakika haberleri ve analizler sunan bir finans piyasaları platformu olan Investing.com’da Berke Göksu isimli kullanıcının banka kurmayı hedefleyen Meşhur Holding hakkında yaptığı; “Ünlü&CO bütün bir “Spekülatör’dür” paylaşımı banka ayarlamak için danışmanlık şirketi ile anlaştığını KAP’a gösteren Ünlü Yatırım Holding’i bu ithamla anılması kafaları karıştırdı.

İşte KAP’a yapılan ve medyaya servis edilen haberde; Meşhur Yatırım Holding kadar KAP’a yapılan açıklamaya göre yapılabilirlik çalışmalarının yapılması ve resmi kurumlar nezdindeki işlerin yapılması için PWC Idare Danışmanlığı AŞ ile danışmanlık sözleşmesi imzaladı.

Türkiye’nin banka dışı mali hizmetler ve varlık yönetim şirketlerinden Ünlü & Co, çatı şirketi Meşhur Yatırım Holding’in halka arz olmasının arkasında iki yıl içinde yatırım bankasına dönüşmeyi hedefliyor.

SPEKÜLATÖR NEDİR?

Spekülatör, Menkul Kıymetleri ucuz bir fiyatla alıp daha ileri bir tarihte, alış fiyatından daha yüksek fiyatla satmayı hedefleyen kişidir.

Spekülatör, en ucuz olduğunu düşündüğü anda menkul kıymetleri satın alır ve zirvede olduğunu düşündüğü zaman satar.

Kaynak: superkulup.com

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlu-yatirim-holding-hakkinda-sok-spekulator-yorumu-haberi-534301