MedyaRadar'ın haberine tarafından Rock'n Roll dünyasının meşhur isimleri Rolling Stones, Bob Dylan, Peter Frampton'ın turlarını yöneten ve uzun süredir endüstrinin içinde olan Mick Brigden'ın acayip ölümü, müzik camiasını sarstı.

Söylenenlere tarafından Mick Brigden, Kaliforniya, Santa Rosa'daki evinde hayatını kaybeden köpeği için bir kabir kazmak istedi.

Mezarı kazarken yaşanan olağandışı durum sonrası hayatını kaybetti.

73 yaşındaki Brigden'ın kazmakta olduğu mezarın çöktüğü ve Brigden'ın da mezarın içine düştüğü ve anında öldüğü açıklandı.

Mick Brigden kimdir?

Brigden 1960'lı yıllarda kısa bir vakit New York'ta yaşayan ve Long Island merkezli Mountain grubunun turlarını ayarlamıştı. 

Bilhassa 1969 yılındaki Wootdstock'taki performansta büyük katkısı olmuştu. 

Son yıllarda Joe Satriani ile çalışıyordu. Keza Sammy Hagar, Eddie Money ve Humble Pie gibi yapımcıların yönetimine de tezgâhtar oldu.

Acı haberin gelmesinin peşinde Joe Satriani, Brigden'le çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak "Deli ve harika bir 33 yıllı rock'n' roll oldu. Hiç bu değin sıkı çalışmadım, bu kadar fazla çabalamadım, bu dek çok gülmedim, bu dek çok ağlamadım, bu değin çok müzik yapmadım. Dünya çapında bu dek çok macera yaşamadım. Hepsinde yanımda Mick vardı. O bu işin düşünce hocasıydı, içten, sert, besleyici, işine düşkün, saygılı, inatçı, anlayışlıydı, bunların hepsiydi" diye yazdı. 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/unlulerin-menajerinin-sir-olumu-haberi-538311