Uraz Kaygılaroğlu, tatilde giydiği slip mayoya laf edenlere ilginç bir yanıt verdi!

Televizyogazetesi.com/Detaylar – Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun, meşhur komedyen Cem Yılmaz ve yakın arkadaşı oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte çıktığı tatilden kareler gazetelerin manşetlerini süsledi.

Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkaran üç ünlü ismin fotoğraflarında ise bir ayrıntısıyla uğraşma gözlerden kaçmadı. Gazetelerde yayınlanan fotoğraflarda görülen Uraz Kaygılaroğlu’nun mayo seçimi sosyal medyada gündem oldu.

Cem Yılmaz’ın teknesinde denize girip bol bol sohbet eden üçlüden Yılmaz ve Şimşek şort mayo giyerken, Uraz Kaygılaroğlu slip mayo giymeyi tercih etti.

Uraz Kaygılaroğlu, tatilde giydiği slip mayoya laf edenlere ilginç bir yanıt verdi! 1

Tatilden fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan Uraz Kaygılaroğlu’nun fotoğraflarının altına hayranları tarafından da ‘Slip mayo ne ya!’ biçiminde öyle fazla yorum yapıldı.

Eski Manken Ebru Şancı’da katıldığı bir magazin programında oyuncunun mayosunu yorumlayarak, ‘Slip mayoları çöpe atın!’ dedi.

Mayosu ile ilgili değişik platformlarda yapılan yorumlar üzerine ünlü oyuncu, instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak gelen tepkilere kendine has bir tarzda cevap verdi.

Uraz Kaygılaroğlu, tatilde giydiği slip mayoya laf edenlere ilginç bir yanıt verdi! 2

Oyuncu instagramda, slip mayosunu paylaşarak üstelik link bıraktı. Uraz Kaygılaroğlu’nun bu paylaşımı, ‘mayoyu giymeye devam edecek’ biçiminde yorumladı.

Yeni sezonda Üç Kuruş dizisiyle ekranlara gelen oyuncu dizisinin final yapmasıyla birlikte çıktığı tatilde yeni projesi öncesi  bitkinlik attı.

Disney Plus ile anlaşan oyuncu, platformda yayınlanacak  Avcı adlı dizide Pınar Deniz ile başrolü paylaşacak.  Pınar Deniz’in bir hızlı katili canlandıracağı dizide, Uraz Kaygılaroğlu da çabuk katilin peşine düşecek olan polise hayat verecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/uraz-kaygilaroglu-tatilde-giydigi-slip-mayoya-laf-edenlere-ilginc-bir-yanit-verdi/1327575