Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar Londra’da bakın hangi ünlü oyuncu arkadaşıyla buluştu!..

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir süredir Londra’da olan sanatkâr oyuncu Bennu Yıldırımlar, uzun bir süredir Galler’de yaşamış oyuncu arkadaşı Mehmet Ali Alabora ile bir araya geldi

Buluşma sonrası fotoğraflarını instagram hesabında yayınlayan Bennu Yıldırımlar fotoğrafın altına; “Taze bir #tbt … Dün akşam buluştuk, sohbet edip gülüştük… Kahkahalarımız hiç yetkisiz olmasın” notunu düştü.

Bennu Şimşek’ın paylaşımı Mehmet Ali Alabora’yı özleyen hayranlarını da sevindirdi. Fotoğrafın altına o kadar çok meşhur isim de açıklama yaptı.

Usta oyuncu Bennu Yıldırımlar Londra'da bakın hangi ünlü oyuncu arkadaşıyla buluştu!.. 1

Kısa sürede çok sayıda alkış ve açıklama alan paylaşıma, oyuncu Berna Laçin, “Sevgililer ikinize de” yorumunu yaptı. 1999-2002 yılları aralarında yayınlanan ve Meltem Cumbul’la başrolü paylaştığı Yılan Hikayesi adlı diziyle ünlenen oyuncu Memet Ali Alabora uzun senelerdir İngiltere’de yaşıyor. Oyuncu Meltem Cumbul da geçtiğimiz nisan ayında Londra’da eski rol arkadaşı ile buluşarak fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Mehmet Ali Alabora en son meslektaşı eşi Pınar Öğün’den ayrıldığı haberi ile gündeme gelmişti. 2009’da Ankara Tren Garı’nda aile bireylerinin katıldığı nikah töreni ile dünya evine giren çift evliliklerini geçtiğimiz sene noktaladı. Ayrıldıkları haberini sosyal medyadan duyuran çift, arkadaş kalma kararı alarak yollarını ayırdıklarını açıklama etmişlerdi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/usta-oyuncu-bennu-yildirimlar-londrada-bakin-hangi-unlu-oyuncu-arkadasiyla-bulustu/1331845