Usta oyuncu Mustafa Uğurlu çok iddialı bir projeyle ekrana dönüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Tiyatro kökenli usta oyuncu Mustafa Şanslı bir süredir setlerden uzak. En son Seni Fazla Bekledim dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu önümüzdeki sezona büyük bir iddiayla gelen yeni bir dizide rol almaya hazırlanıyor.

Usta oyuncu Mustafa Şanslı, bugüne dek birçok dizi ve filmde rol aldı. Uzun yıllardır ekranda birbirinden öbür roller canlandıran Uğurlu, ekran dünyasının en zinde karakter oyuncularından. İçerde, Babamın Günahları, Bir Çılgın Rüzgar, Çarpışma ve Seni Çok Bekledim isimli diziler son dönemde Mustafa Şanslı’nun öne çıktığı yapımlar oldu.

Sinema ve dizi dünyasında uzun yıllardır bulunan Mustafa Uğurlu setlere verdiği yaklaşık bir yıllık arayı, önümüzdeki sezonda ATV’de ekrana gelecek Benim Mutlu Ailem isimli diziyle bozuyor. Daha önce adı Hakime Bayan olarak açıklanan ancak son anda Benim Mutlu Ailem olarak değiştirilen dizinin başrolünde bir diğer ressam isim Vahide Perçin yer alacak.

Usta oyuncu Mustafa Uğurlu çok iddialı bir projeyle ekrana dönüyor! 1

Çalışmaları büyük bir özenle sürdürülen ve reytinglerde koskocoman galibiyet elde etmesi ümit edilen Benim Mutlu Ailem dizisi yeniden hukuk içerikli olacak. Mustafa Şanslı’nun dizide Vahide Perçin’in canlandıracağı karakterin eşini oynayacağı belirtiliyor.

Geçen kış sezonunda hukuk içerikli diziler büyük başarı yakalamıştı. Hükümlü, Evlilik Hakkında Her Şey, Hak bunlardan birkaçıydı. Fakat ATV’nin en son ekrana getirdiği, ABD’de büyük olay yaratan Your Honor dizisinin Türkiye uyarlaması olan Dominant reytinglerde büyük bir hüsrana uğramıştı.

Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Yurdaer Okur gibi çok sanatçı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesine karşın Baskın dizisi reytinglerde fazla başarısız olmuştu. Dolayısıyla ATV, bu hatayı tekrarlamak istemiyor ve Benim Mutlu Ailem dizisinde fazla itinalı davranıyor. Bu amaçla kısa vakit önce dizinin yönetmeni değişti ve daha önce çekilen sahnelerin hepsi iptal edildi. Benim Mutlu Ailem dizisinin çekimlerine yakında başlanması bekleniyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/usta-oyuncu-mustafa-ugurlu-cok-iddiali-bir-projeyle-ekrana-donuyor/1331937