Usta oyuncu Perihan Savaş’ın çifte mutluluğu!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntısıyla Uğraşma –Fox TV’nin İyilik dizisinde Hatice Şendil ve İsmail Demirci ile birlikte rol alan usta oyuncu Perihan Savaş çifte sevinç yaşıyor.  Perihan Savaş’ın Yılmaz Zafer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Savaş Zafer geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Savaş Galibiyet, sevgilisi Melis Ketenci ile nişanlandı. Perihan Savaş, oğlu ve gelini ile mutlu karesini sosyal medya hesabından da paylaştı. Usta oyuncunun fotoğrafları hayranları göre birçok alkış ve açıklama aldı.

Perihan Savaş’ın oğlu Savaş Başarı, nişanlanmasının ardından geçtiğimiz günlerde vatani görevini gerçekleştirmek üzere İskenderun’a gitti.

Usta oyuncu Perihan Savaş'ın çifte mutluluğu! 1

Savaş Galibiyet’in İskenderun’da sürpriz bir misafiri vardı. Nişanlısı Melis Ketenci, doğum gününde Zafer’e sürpriz yaparak İskenderun’a gitti.

Nişanlısını karşısında görünce şoke olan Savaş Zafer, onunla birlikte pastasının mumlarını üfledi. Nişanlılar sonradan da Zafer’in ablası Zübeyde Melek Akkaş’ı görüntülü arayarak, mutluluklarına iki taraflı etti.

Perihan Savaş ta bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Meşhur oyuncu oğlu ve gelininin fotoğraflarına “Kuzularım! Melis de asker” notunu düştü.

Perihan Savaş, 1987’de meslektaşı Yılmaz Galibiyet ile nikah masasına oturmuştu. Oysa Yılmaz Zafer, 1995 yılında geçirdiği yürek krizi nedeniyle hayata veda etmişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/usta-oyuncu-perihan-savasin-cifte-mutlulugu/1327817