Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden İhsan Karataş'ın haberine tarafından son paylaşımında 'Ruhum hayatımdan yoruldu' yazan Uşaklı alımlılık uzmanı Gülseda Karagülle, Antalya'da erkek arkadaşıyla kaldığı evde uyuşturucudan öldü.

Üzücü olay geçtiğimiz gün Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan 4 katlı apartmanın antre katında yaşandı. 15 gün önce erkek arkadaşının evine tatil için dışarı giden çekicilik uzmanı Gülseda Karagülle, akşam eğlendikten sonra arkadaşı ile eve geri döndü. Arkadaşı sabahleyin kalktığında genç kızın yatakta dingin yattığını ayrım ederek, sağlık durumu ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Karagülle'nin uyuşturucu kullandığı ve evinde de bir miktar uyuşturucu bulunduğu belirtildi.

OTOPSİ YAPILACAK

Genç kızın ölmeden bir gün önce sosyal medya hesabındaki paylaşımında 'Ruhum hayatımdan yoruldu' yazısı uyarı çekti. Genç kızlarını tatil için Antalya'ya gönderen ailesi, ani vefat haberiyle sinir krizi geçirdi. Gülseda Karagülle'nin cenazesi, muhakkak ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Gülseda Karagülle'nin cenazesi önceki sabahleyin Uşak'ın Banaz ilçesindeki Şehitler Camii'nden kılınan cenaze namazının arkasında Banaz Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/uyusturucu-gulsedayi-hayattan-kopardi-haberi-538077