Son dönemde ünlülerin sahne kıyafetleri bu kadar fazla gündeme geliyor ve konuşuyorken, Hande Yener de yeniden en çok ilgi çekenler arasında yerini aldı. Sahnelerinde seçim ettiği kıyafetlerle çoğu kez gündeme gelen ve fazla konuşulan Hande Yener, bu sefer Mustafa Topaloğlu’na kötü gönderme yaptı…

Almanya’da bir festivalde müzikseverlerle buluştuktan sonradan Türkiye’ye döner dönmez önceki akşam İzmir Alaçatı’da sahne alan Hande Yener, hayranlarını coşturdu.

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan, iddialı tarzı ile adından çoğu kez laf ettirmeyi başaran 49 yaşındaki popçu, uyarı çeken sahne kostümü hakkında esprili bir açıklamaya imza attı.

Son olarak Alaçatı’da bir mekanda sahneya çıkan Hande Yener, gösterişli elbisesi ile göz kamaştırdı.

Şarkıcı, “Kostüm Amsterdam dan. Baya bir alışveriş yaptım. Işyeri sahibi ‘Bundan Böyle durun!’ diye uyarıda bulundu.

Şayet bu parçaları yeniden bulamam diye çoğu kostüm aldım. Biliyorsunuz ben sahne için fazla özeniyorum” açıklamasını yaptı.

”Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak!”

Şarkıcı, uyarı çeken sahne kostümü hakkında “Berksan ile ‘Artık bu ülkenin iki uzaylısı var’ biçiminde başlığı da attık.

Bir Zamanlar birdi, derhal iki” diyerek espri yaptı. Berksan da “Artık Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak” sözlerinin arkasından kahkaha attı.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/uzayli-hande-yenerden-mustafa-topalogluna-hodrimeydan-topaloglu-kusura-bakmayacak.html