Vahide Perçin’in başrolündeki Aldatmak dizisi sete çıktı, kadro bir harika!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, atv ekranında yeni sezonun en gösterişli dizilerinden biri olacak ‘Ihanet Etmek’ dizisinin çekimleri başladı.

TIMS&B Productions’ın yapımını üstlendiği ve atv ekranındaki dört sezonuyla televizyon efsaneleri arasına ismini yazdıran ‘Çok Eskiden Çukurova’dan daha sonra dizinin üç kayda değer ismi ‘Ihanet Etmek’ dizisi ile ekranlara dönüyor.

Vahide Perçin'in başrolündeki Aldatmak dizisi sete çıktı, kadro bir harika! 1

Çarpıcı hikayesi, sanatçı işi senaryosu, zengin oyuncu kadrosu ve prodüksiyonu ile sezona damgasını vuracak ‘Aldatmak’ dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu, senaryosunda usta kalem Yıldız Tunç’un imzası bulunurken, dizinin başrolünde Vahide Perçin yer alıyor.

Bu üç isim de Çok Eskiden Çukurova dizisinde büyük başarı kazanmıştı. Vahide Perçin Hünkar karakteri ile büyük bir oyunculuk performansı ortaya koymuş fakat diziye 3. sezonun ortasında veda etmişti.

Güçlü öyküsüyle yeni sezonda izleyiciyi ekran başına kilitleyecek ‘Ihanet Etmek’ın oyuncu kadrosunda önemli isimler bir araya geldi. İşte dizinin bütün kadrosu:

“Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Şanslı, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Su Baskını, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”

‘Aldatmak’ yakında atv ekranında izleyicilerle buluşacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/vahide-percinin-basrolundeki-aldatmak-dizisi-sete-cikti-kadro-bir-harika/1333695