Vahide Perçin’in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın!

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv ekranında geçtiğimiz sezonun sonlarına içten Başat dizisi büyük bir iddia ile yayınlanmaya başlanmıştı. Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Başat dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu yer aldı. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Eslem Akar, Seda Akman, Burcu Kara gibi birbirinden kayda değer ismin bir araya geldiği Başat dizisinin hikayesi ise sıkıntılıydı.

Your Honor dizisinden uyarlanmış olmasına karşın hikayenin izleyicileri yeterince etkileyememesinin sonucunda düşük reytingler geldi. Atv ise büyük beklentilerle yayına aldığı Baskın dizisinden 10. bölümde sözünden dönmek durumunda kaldı. Dizinin final yapmasının ardından ise Hakime Bayan isimli dizinin de yeni sezonda atv ekranında yine bir hukuk kaynaklı bir dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı anlaşıldı.

Vahide Perçin’in 1,5 sene aradan sonradan yeniden ekrana döneceği yeni dizisi için de fazla iddialı söylemler var. Hakime Hanım olarak betimleme edilen dizinin isminin Benim Mutlu Ailem biçiminde değiştirildiği iddiası da ortaya atıldı. Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği etkili performansın arkasında tekrar setlere dönmesi hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Vahide Perçin'in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın! 1

Fakat hukuk kaynaklı dizilerin tutması için hikayenin mükemmel olması gerekiyor. Hak dizisinde senarist Sema Ergenekon izleyicilerin mükemmel bir öykü ortaya konulur ise projenin başarılı olabileceğini kanıtladı. Yargı dizisinin bu büyük çıkışı ile birlikte ekrandaki hukuk kaynaklı diziler de artmaya başladı.

atv’nin Egemen dizisi ile adım attığı bu yeni nesil dizilere hemen de Vahide Perçin’in yeni dizisi katılacak. Ancak yeni dizinin ömrünün de kısa olması endişesi egemen. Bu endişeyi haklı çıkartan bir takım bilgiler de geliyor.

Yeni atv dizisi için ilk yapılan çekimlerin beğenilmemesi ve oyuncu değişikliklerini yanı sıra keza mantıksal bağ hem de dizinin genel konseptine yönelik olarak bazı düzenlemeler yapıldığı ortaya çıktı.

Vahide Perçin ile birlikte başrolde yer alması beklenen Cem Davran’ın kadrodan çıkmasının ardından yerine Mustafa Şanslı gibi fazla deneyimli bir ismin gelmesi önemli bir gelişmeydi.

Ama setten gelen bu bilgiler yeni dizisinin de huzursuz bir işlem içinde olduğunu ortaya koyuyor.

Vahide Perçin'in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın! 2

Birçok izleyici de yeni dizisinin akıbetinin Baskın dizisine benzemesinden korkuyor. Yeni diziyi öne çıkartan öne manâlı detaylardan birisi de Çok Eskiden Çukurova gibi 4 sezon ekranda kalan zinde bir dizinin senaristi Ayfer Tunç kadar kaleme alınması oldu.

Vahide Perçin’in yeni dizisinin hikayesi fazla sağlam olur ve iyi bir atmosfer oluşturulur ise dizi yeni sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi olabilir.

Hakime hanım Ülkü olarak izleyeceğimiz Vahide Perçin’in böyle bir role çok yakışacağını hayranları iyi biliyor. Murat Saraçoğlu gibi manâlı bir yönetmen göre çekilecek olan yeni dizi için iddialar büyük fakat sonucun Etken dizisi gibi olması gibi bir tehlike de izleyicilerin aklının bir köşesinde bulunuyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/vahide-percinin-yeni-dizisinin-sonu-hakim-dizisi-gibi-olmasin/1332044