Var Bunlar dizisinin 6. ve 7. bölümleri yayınlandı!

Yapımını Z Medya’nın üstlendiği yepyeni beIN ORIGINALS dizisi “Var Bunlar” altıncı ve yedinci bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

Gündelik hayatın içinden çıkılmaz tek düzeliğinde sürüklenen iki yakın dost Samet ve Tufan’ın maceralarını konu alan “Var Bunlar”, her hafta yeni bölümleriyle beIN CONNECT’te izleyicisiyle buluşuyor.

‘VAR BUNLAR’ ALTINCI BÖLÜM – TERAPİ

İş yerinde asap krizi geçirdiği için zor kullanarak getirilen Samet ve hiddet terapisinin çapkınlık için yerinde bir bölge olduğuna inanan Tufan benzer seansta karşılaşır. Samet iş arkadaşını şahlanmış olmadığına, Tufan ise beğendiği kadını şahlanmış olduğuna ikna etmeye çabalar.

‘VAR BUNLAR’ YEDİNCİ BIRIM – PİZZA

Tufan sevgilisini arkadaşlarıyla sunmak için sevgilisi ve ailesine ait pizza restoranında bir yemek organize eder. Sevgilisinin ailesiyle öncelikle karşısında karşıya gelen Tufan, Samet’le birlikte 30 yıldır anlaşılmayan bir aile sırrının yüzleşmesinin içine düşer.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/var-bunlar-dizisinin-6-ve-7-bolumleri-yayinlandi/1332282