Ve sonunda beklenen fotoğraf geldi! Burak Deniz hayranları fotoğrafa binlerce nazar boncuğu emojisi bıraktı!

Televizyogazetesi.com/Ayrıntı – Ünlü oyuncu Burak Deniz rol aldığı yapımlarla birlikte özel hayatıyla da kesintisiz gündemde olan bir isim.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisi ile  ekranlarda boy gösteren oyuncu, Eylül 2020’de ünlü manken Didem Soydan ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Hayranlarının birbirine fazla yakıştırdığı ünlü çift,  geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini noktalamıştı. Burak Deniz ve Didem Soydan ikilisi geçtiğimiz ay barıştı ve her tarafta birlikte görünmeye başladılar.

Barışır barışmaz birlikte tatile çıkan çift, Disney Plus’ın lansman gecesine de birlikte katıldı. Burak Deniz geceden sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı.

Ve sonunda beklenen fotoğraf geldi! Burak Deniz hayranları fotoğrafa binlerce nazar boncuğu emojisi bıraktı! 1

Türkiye yayınına başlayan dijital platform Disney Plus’ın Haliç’teki Tersane İstanbul’da gerçekleşen lansmanına birlikte katılan meşhur çift uyumlarıyla da uyarı çekti.

Siyah giymeyi tercih eden Burak Deniz ve Didem Soydan ikilisinin fotoğrafları hayranlarından kısa sürede binlerce yorum aldı. Fotoğrafa en çok nazar boncuğu emojisiyle yorum yapıldı.

Öte yana Burak Deniz, Türkiye’den önce ilk olarak Disney Plus’ın İtalya yayınında izleyici karşısına çıktı. Oyuncu bir vakit önce Ferzan Özpetek’in dünyaca ünlü filmi Cahil Periler’in dizi versiyonunda rol aldı.

Dizinin son 4 bölümünde oynayan Burak Deniz, İtalya’da gittikçe popüler olmaya başladı! Cahil Periler dizisi Disney Plus için çekildi. Diğer Taraftan İtalya’nın Disney Plus için çekilen ilk yerli dizisi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ve-sonunda-beklenen-fotograf-geldi-burak-deniz-hayranlari-fotografa-binlerce-nazar-boncugu-emojisi-birakti/1327562