Ve Yargı dizisi başlıyor! 35. bölümden gelen sahneler, Ceylin’in tavrına sinir olanların içinin yağını eritti!

TelevizyonGazetesi.com/Ayrıntı – Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Hak’nın yeni sezonundan ilk görüntüler yayınlandı. Dizinin 18 Eylül akşamı yeni sezona başlayacağının duyulmasından daha sonra dizinin sadık izleyenleri heyecanla beklemeye başladı. 34. bölümüyle sezon finali yapan ve izleyiciyi büyük merakta bırakan Adalet dizisinden gelen ilk görüntüler ise diziyi takip edenlerin ilginç mesajlarıyla dikkatleri çekti!

Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Mehmet Ak, Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat gibi tümü birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Adalet dizisi, yeni sezona bu akşam başlıyor! 35. bölümden gelen ön izlemede Ceylin ve Ilgaz’ın bir dava yüzünden birbirleriyle tartıştıkları görülüyor.

Sezon finalinde evlendikleri görülen çiftin sonradan başlarına ne geleceği büyük merak konusu olmuştu. Ceylin’in Ilgaz’ın katili olduğu şüphesiyle gözaltına alınması ve onun şok içinde diğer birini öldürdüğünü söyleyip asap krizi geçirdiği sahneler herkesi şaşırtmıştı. Olayların nasıl buraya geldiğini yeni sezonda defalarca birlikte izleyeceğiz. Fakat senaryo yazarı Sema Ergenekon’un izleyenlere fazla bambaşka sürprizler hazırladığı da yeni sezondan gelen ilk görüntülerde görülüyor.

Ceylin ve Ilgaz, bir davanın tanığı yüzünden tartışıyorlar. Avukatları olarak kaybolan çocuğun bulunmasının ardındaki olayların arkasını tahlil etmek istiyor Ceylin. Ama içinde cinayetin de olduğu bir davanın tek tanığı olan minik çocuğun korunması için Ilgaz Ceylin’i bu araştırmacı tavrından vazgeçirmek istiyor. İkili aralarında yaşanan diyalog ise izleyenlerden garip bir tepki aldı!

35. bölümden gelen ön izlemede Ceylin, “Müjde abla gelip Mehmet Can’ın kaybolduğunu söylediğinde yeniden aradım onu. Emniyette yattım yaklaşık olarak ve bunu en iyi sen biliyorsun. Derhal Mehmet Can bulundu diye pek yüz üstü bırakıp gidemem onları. Kim yaptı? Yani hayatı niçin tehlikede, bu cesetlerle ne alakası var? Bunların hepsini öğrenmem gerekli. Yani sevgilim, eğer biri bırakacaksa üzgünüm fakat bu sensin” diye konuşuyor.

Ceylin’in bu tavrı karşısında ise Ilgaz, “Emeğini gördüm, takdir de ettim. Yapabileceğin her şeyi eksiksiz yapmışsın fakat onu koruyamazsın Ceylin. Gerisi bizim işimiz.. belli ki bu durum büyük. Çocuk yaşamış tek tanığımız. Atanan savcısı da benim, tek şahit atanan savcsıı benim ve kolluğun görevi dosyayı devretmeyeceğim” diyerek vazgeçirmeye çalışıyor.

Ilgaz’ın Ceylin’in gergin hali aleyhinde “Burada kimle konuşuyorum? Karım olarak konuşuyorsan özür dilerim sevdiğim fakat devretmeyeceğim, değil avukat olarak karşımdaysanız yeniden bana ne yapacağımı, bu ses tonuyla ve emir ederek söyleme” sözleri, sosyal medyada izleyenlerin adeta içinin yağlarını eritti!

Ceylin’in her zaman burnunun dikine gittiği halleri, kimi süre davaların üstüne artan bir şekilde açtığı sorunları andıran izleyiciler, Ilgaz’ın bu net tavrından çok hoşlanmış görünüyor. Bakalım bu tartışmanın sonu nereye varacak? Ceylin, Ilgaz’ı dinleyecek mi yahut her zamanki fevri halleriyle davayı zora mı sokacak? Yeni bölümü heyecanla beklenen diziye gelen yorumları aşağı görebilirsiniz…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/ve-yargi-dizisi-basliyor-35-bolumden-gelen-sahneler-ceylinin-tavrina-sinir-olanlarin-icinin-yagini-eritti/1336831