Milliyet Gazetesi'nin haberine göre albüm ve müzik piyasasına kendisini Orhan Gencebay'ın soktuğunu söyleyen Volkan Konak, "Orhan Ağabey hep elimden tutup, bana yardımcı oldu müzik piyasasında lakin Sevim Emre ile bir türlü yıldızımız barışmadı" biçiminde konuştu.

"Pandemide hiç maske takmadım!"

Toplumsal bağışıklık kazanılması için aşılama devam ederken, bilim insanları her fırsatta virüse aleyhinde en büyük silahın aşının yanı sıra maske ve sosyal mesafe olduğunu vurguluyor.

Tüm dünyada etkisini sürdüren Corona virüs pandemisi döneminde hiç maske takmadığını dile getiren 54 yaşındaki şarkıcı, bu konudaki açıklamasıyla şaşırttı:

"Pandemi döneminde Ozon tedavisi ve birkaç hap kullanarak bağışıklığımı zinde tutmaya çalıştım. Maske bizi bozuyor, maskenin müziği susturmaması lüzumlu fakat yine de siz benim tavsiyelerime bakmayın."

Bodrum'da yaklaşık iki saat her tarafında performans sergileyen Volkan Konak, konserini 'Aleni Aleni' parçasıyla noktalayarak, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/volkan-konak-sevim-emre-ile-hic-bir-zaman-yildizim-barismadi-haberi-535697