Yağız Can Konyalı bir büyük işe adını yazdırdı, şimdi yeni işler kapısını çalıyor!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yağız Can Konyalı, 2012 yılından bu yanlamasına setlerde başarılı projelerde yer alıyor. Öyle Bir Geçer Süre fakat dizisindeki Aydınlatılmış karakteri genç oyuncu, kariyerine mükemmel bir açılış yapma şansı elde etti. Bizim Öykü dizisindeki Rahmet karakteri ile de büyük galibiyet kazanan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine kavuştu.

Aşk Ağlatır, Arıza, Fatma gibi dizilerin peşinde en son Erkek Severse isimli dijital dizide de oyuncuyu izleyebildik. Geçen sene Daha İyi Bir Yarın isimli sinema filminde Hande Doğandemir ile başrolü paylaşan oyuncu, yeni sezon için de birçok teklif aldı.

Festivalleri dolaşan Daha İyi Bir Yarın isimli filmin Eylül ayında izleyicilerle buluşmasını beklediğini gösteren oyuncu, Peter Pan müzikal gösterisi için de yoğun bir emek verdi. Peter Pan müzikalinde sezon finalinin arkasından kendisine gelen yeni projeleri değerlendiren Yağız Can Konyalı, henüz net bir projesinin olmadığını söyledi.

Yağız Can Konyalı bir büyük işe adını yazdırdı, şimdi yeni işler kapısını çalıyor! 1

Oyuncu, “Bu sezon Erkek Severse’yi çekmiştik. Konuştuğumuz şeyler var fakat kesinleşmeden bildirmek olmaz” diye konuştu.

Disney Plus’ın Türkiye yayınlarına başlamasından da memnun olduğunu ve platform ile oyuncuların birbirlerine besleyeceklerini anlatan Yağız Can Konyalı bu kadar yoğun bir dönemde aşk hayatında ise kimsenin olmadığını açıkladı.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yagiz-can-konyali-bir-buyuk-ise-adini-yazdirdi-simdi-yeni-isler-kapisini-caliyor/1327696