Uyruk Gazetesi'nden Senem Aydın'a konuşan Yağmur Tanrısevsin, işte mantığının her zaman yanına olduğunu söyleyen Tanrısevsin, konu aşka gelince ise “Aşkta mantık olmaz. Benim için değerlidir” diyor.

Tanrısevsin, "Nasıl biri sizi etkiler?" sorusuna "Arkadaşça, halden anlayan, kendine güvenen, rahat ajandası olmayan, doğru ve kendiyle barışık biri... Karşılıklı yaptığımız şeylerden birlikte mutlu olmayı başarabilen, iletişiminde açık ve doğru biri... Benim için mutlu olmak fiyatı yüksek bir şey değildir. Ama emek harcanması gerekir." yanıtını verdi.

Meşhur oyuncu "Hayata dair pişmanlıklarınız var mı?" sorusuna ise "Ben yaptığı işlerde veya insan ilişkilerinde çok emek harcayan biriyim. Geçmişim, bu çabaların toplamıdır. Onun için bugüne geldiğimde, geçmişe ait pişmanlığım böylece olmaz. Her yaptığımın beni ‘ben’ yaptığının farkındayım. “Bu deneyim bana şunu kattı” der, ileriye bakmaya devam ederim. ‘Pişmanlık’ ve ‘keşke’ kelimelerini ‘deneyim’ ve ‘olgunlaşma’ kelimeleri ile değiştirdim hayatımda..." yanıtını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/yagmur-tanrisevsin-hayalindeki-erkegi-anlatti-haberi-538242